Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 48 / 8 / 0
Bromantane's effects on inducing de novo dopamine synthesis by increasing mRNA expression of tyrosine hydroxylase and aromatic amino acid decarboxylase are pretty well studied. Here is one study I found on that.
Źródło: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15500036

Ktoś testuje obecnie?
  • 185 / 3 / 0
Ja chętnie stestuje i opiszę swoje odczucia, ale czy ktoś mógłby na priv pokazać mi skąd mogę go zamówić za te 28$? Bo nie mogę znaleźć w tej cenie, jest możliwość za pobraniem?
  • 185 / 3 / 0
Ktoś to coś testował? Nikt nic nie wie?
  • 2 / / 0
Ja testuję jest rewelacyjny jak dla mnie podnosi dopaminę i mam super motywację po nim wszystko mnie interesuje i lepsze libido, tylko że cholernie drogi 170 zyka na ebay:-(
  • 2 / / 0
Ja mam źródło 7,5 funta za opakowanie, kupiłem tydzień temu ale jeszcze nie spróbowałem.
  • 185 / 3 / 0
Mówisz ze ta strona jest prawilna? Jak dokonywałeś przelewu? Rozumiem że w funtach, ale nie mam żadnych danych do przelewu, ani tez konta założonego z racji komornika. Bo chyba nie za pobraniem.?
  • 258 / 16 / 0
Ja brałem z Ceretropic w prochu i na mnie nie działa, nie wiem czy mam pecha, że na mnie nie działa, czy jakaś trefna partia!?
Muszę spróbować oryginału, brał ktoś oryginał? :-D
  • 234 / 11 / 0
Jak brałeś niedługo po przygodzie ze stymulantami to nie będzie działać. Nawet oryginał. Sprawdzone.
  • 185 / 3 / 0
Pewnie Ci się to rozpuściło, słyszałem że rozpada się w temp powyżej 25 st. Może tabletki będą działać, ja zamawiam mam nadzieje że nie zrobią mnie w balona, zamawialiście i działa ta strona normalnie? Bo chce zrobić zam za 50 funtów ale nie wiem czy dojdzie, ostatnio paczki żadne nie dochodzą...
  • 258 / 16 / 0
boozer86 pisze:
Jak brałeś niedługo po przygodzie ze stymulantami to nie będzie działać. Nawet oryginał. Sprawdzone.
Kur.. ja stymulantów na oczy nie widziałem prawie 5 lat, no chyba że stymulantem nazwiesz kawę i herbatę,. %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.