Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1017 / 87 / 0
Syndrom Andersena. Takich to trzeba do dołów wrzucać i żywcem zakopywać, bo uszy schną.
  • 322 / 2 / 0
W ten sposób trzeba by było wyplenić większość społeczeństwa. Wystarczy nie słuchać, a jeśli już to obnażać niewiedzę i sami się zamkną.
W czerwonej tabletce było DMT z IMAO, a w niebieskiej końska dawska GHB. Dobrze wybrałeś, Neo.
  • 488 / 13 / 2
g3no pisze:
Syndrom Andersena. Takich to trzeba do dołów wrzucać i żywcem zakopywać, bo uszy schną.
Coś Ci się chyba pomyliło bo nie ma czegoś takiego jak syndrom andersena.

Wciskasz kit.

Takich to trzeba do dołów wrzucać i żywcem zakopywać ;-)
  • 989 / 76 / 0
@psyclone

Obnażanie niewiedzy nic nie daje, ponieważ "Ty chyba masz złe informacje ziomuś, ja wiem lepiej, ja to brałem, ja to znam, a ty masz mleko pod nosem, ja znam, ja BÓG, ty nie".

@Rahciah

Nie pal już więcej, to szkodzi inteligencji. I szkodzi umiejętności wychwytywania żartu, lekkiej ironii i sarkazmu. Był taki koleś Andersen, bajki pisał. A kolega z kilu postów wyżej zrobił sobie neologizm, którego ty nie wychaczyłżeś. Też się dałem nabrać. Jednak 2 miechy przerwy od zielska to za mało.
Egoista, ale miły.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
  • 65 / / 0
kto nigdy nie wciskal kitu niech pierwszy rzuci kalem :gun:
Uwaga! Użytkownik Nick na potrzeby [h] nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 488 / 13 / 2
Nie pal już więcej, to szkodzi inteligencji. I szkodzi umiejętności wychwytywania żartu, lekkiej ironii i sarkazmu. Był taki koleś Andersen, bajki pisał. A kolega z kilu postów wyżej zrobił sobie neologizm, którego ty nie wychaczyłżeś. Też się dałem nabrać. Jednak 2 miechy przerwy od zielska to za mało.
Dobrze kminisz. W życiu bym nie powiązał Bajkopisarza z "Syndromem Andersena", ale szczerze to nigdy nie czytałem jego bajek, i wogóle nie kojarzyłem takiego nazwiska więc czuję się usprawiedliwiony tym błędem ;) 3 miesiące przerwy od palenia to widocznie również za mało.

G3no - wybacz.
Ostatnio zmieniony 30 listopada 2013 przez Rahciah, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 1017 / 87 / 0
@up luz, powoli, ale zawsze

Mi się podobają bajki Andersena, są takie mroczne :-)
  • 2648 / 42 / 0
Znam te bajki od dziecka.

Oryginalnie Andersen pod tymí tytułami napisał horrory. Kiedys tresc tych historyjek byla nieco inna.%-D
  • 1017 / 87 / 0
W necie gdzieś krążą oryginalne wersje + bracia Grimm :heart: Zeszliśmy z tematu, widocznie chujowy był :-p
  • 4024 / 375 / 951
Procent pisze:
Właśnie najwięcej bajkopisarzy idzie spotkać wśród miłośników etanolu. Najgorsi są tacy w średnim wieku. Pierdoli kocopoły, wkręca bajki, nikt go nie słucha, ale on dalej będzie ciągnął swoją nędzną opowieść, jakby nie chciał zauważyć, że każdy tylko marzy, aby wypierdalał w podskokach.
Sedno działania alkoholu etylowego: działanie odhamowujące + brak krytycyzmu.
ODPOWIEDZ
Newsy
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.