Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Witam wszystkich drogich swirusów z psychozą po 6-APB.
Na majowke przyjąłem dawkę 250 mg i faza była nieziemska. Po tym nie spałem 4 dni, jedna noc przespana i znowu 3 dni bez snu. Przy tym towarzyszyła mi największa depresja jaką kiedykolwiek mialem. Na zmianę śmiałem sie i płakałem, po tym 3 dniu niespania nagle dopadła mnie wielka euforia. I tu zaczęła sie moja psychoza.
Udałem sie do szpitala psychiatrycznego, wkreciłem sobie że jestem szczęśliwy, do tego upierdzieliłem sobie że gdy uciskam sobie zgrubienie z tyłu głowy to staje sie szczęśliwy. Więc chodziłem z ręcznikiem związanym na głowie (a'la turban) tak by ściskał mi to zgrubienie. Wiem, teraz wydaje sie to śmieszne, ale w tedy w to głęboko wierzyłem. I co lepsze odczuwałem to szczęście. W sumie szkoda że sie z tego wyleczyłem, to były najszczęśliwsze 3 tyg mojego życia.
A teraz przejdzmy do leczenia.
Dostałem Depakine chromo 1500 mg na dobę oraz UWAGA!!!! OLANZAPINA MYLAN 20 mg na dobę.
Ogólnie olanzapina jest cudownym lekiem. Reguluje pracę serotoniny (receptory 5-ht2x), dopaminy (receptory od d2 do d5 lub d6). Po wyjściu ze szpitala zdecydowałem sie na kolejna zabawę z 6-APB. Tym razem podzielilismy 250 mg na 2 osoby. Efekt? Koleżanka wyćpana w ch..j a ja nic, siedzę jak kołek. Później zrozumiałem co było tego przyczyną. To Olanzapina spowodowała że benzo nie zadziałało.
Od dawna przestałem brać ją regularnie (w miesiąc przytyłem 12 kg). Teraz gdy np po stymulantach chce by mi przeszła faza i mógł usnac biorę 10 mg Olanzapiny i po 10 minutach nie ma fazy i idę spać.

Polecam bardzo Olanzapine wszystkim co borykają sie z psychoza, jakimiś lękami czy na zbicie fazy.

W najbliższym czasie mam zamiar znowu skosztować benzo, pod koniec fazy wezmę olan. i zobacze jak zbija fazę by mieć całkowitą pewność co do cudownego działania tej substancji.

W razie wątpliwości z chęcią służe pomocą i radą.

Olanzapina Mylan 10 mg 28 tabletek (na receptę) kosztuje 120 zł, chyba że masz schizofrenię to wtedy masz za 3 zł z groszami. Ja musiałem bulić niestety na 100%.

Pozdrawiam wszystkich
a zwłaszcza tych którzy uwielbiają fazę po benzo.
konstantynopolitańczykówienka
  • 48 / 1 / 0
Witam!
Mialem bardzo podobna sytuacje tylko ze nie na apb :/
Przez tydzien jadlem 25I-NBOMe w ilosciach 1mg-250mcg.
Po miesiacu zapalilem skuna I jebudu! Nerwica, ataki leku I derealizacja :/
To juz miesiac I zaczyna przechodzic, nie brałem żadnych leków ;)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.