@Bigos, to ja Ci zazdroszczę, że tylko od 3 tygodni :-D
Ale jest ktoś w stanie coś podpowiedzieć? (poza idź do lekarza, bo co mu powiem? -panie doktorze, narkotyki lecą w chuja i nie chcą na mnie działać
Najgorsze, że nie pamiętam momentu zwrotnego, tzn tego, w którym przestałem czuć...
ciekawe czy meth by dała rade wywołać euforie ? w koncu to tyle tej dopaminy wypierdala
@down- zaczynam powątpiewać ze meth by dała rade... , trzeba sprawdzić jak najszbyciej :E
Zostałem poczęstowany przez jednego z userów, wg niego, najlepszą metą z jaką miał do czynienia i 100mg poprawiło mi nastrój na 2 godziny, a potem tylko wkurwiony chodziłem przez kolejne 10...
@gzyp: Mogę dać radę która mi pomogła. Przez rok jedz prozak, do tego dużo piracetamu, zdrowo się odżywiaj, uprawiaj sport i ŻADNYCH narkotyków. Mi tak się udało wrócić do kondycji po dwóch latach z amfą.
Jeszcze zostały mi 2-3 substancje do przetestowania i daje sobie spokój. [czyt. tylko psychodeliki]
Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
Zresztą skoro 4-ho-met i ethcat działały to może znajdzie się coś jeszcze. Po prawie roku przerwy nie odpuszczę tak łatwo ;]
Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
69plateau pisze:Cały czas się łudzisz "To huj, że poprzednich kilkadziesiąt nie działało, ale wierzę że ta jedna będzie wyjątkowa"? To tak nie działa
3-FMC robiło bardzo fajnie, etkat też niczego sobie, ale no... to dalej jest tylko poprawa nastroju...
@69plateau: oj, może być ciężko xP
@up: właśnie z MDMA nie miałem do czynienia, a bardzo bym chciał. Koksu też nie, ale to odkładam sobie na wycieczkę do kolumbii.
Gorzej jak też nie zadziała :huh:
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.