ODPOWIEDZ
  • 1951 / 15 / 0
Ale jak pisze że przy żadnej nie czuje euforii?
  • 1179 / 9 / 0
Dokładnie. I nie napierdlalałem na umór jak co poniektórzy stąd. I nie przy żadnej, tylko, jak wspominałem, przy psychodelikach się pojawia.
@Bigos, to ja Ci zazdroszczę, że tylko od 3 tygodni :-D

Ale jest ktoś w stanie coś podpowiedzieć? (poza idź do lekarza, bo co mu powiem? -panie doktorze, narkotyki lecą w chuja i nie chcą na mnie działać %-D ).
Najgorsze, że nie pamiętam momentu zwrotnego, tzn tego, w którym przestałem czuć...
Ostatnio zmieniony 13 marca 2012 przez pyzg, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2428 / 92 / 0
i pewno kurwa potwra to jeszcze w chuja czasu... Pierdole ide sie ciąć , bo ketonów nie ma co juz walic :(
ciekawe czy meth by dała rade wywołać euforie ? w koncu to tyle tej dopaminy wypierdala

@down- zaczynam powątpiewać ze meth by dała rade... , trzeba sprawdzić jak najszbyciej :E
Ostatnio zmieniony 13 marca 2012 przez Modyfikowany Bigos, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1179 / 9 / 0
U mnie nie dała rady.

Zostałem poczęstowany przez jednego z userów, wg niego, najlepszą metą z jaką miał do czynienia i 100mg poprawiło mi nastrój na 2 godziny, a potem tylko wkurwiony chodziłem przez kolejne 10...
  • 1951 / 15 / 0
Bigos, z tego co czytam Twoje posty, to chyba tylko meth była by w stanie, bo masz neurony tak styrane %-D

@gzyp: Mogę dać radę która mi pomogła. Przez rok jedz prozak, do tego dużo piracetamu, zdrowo się odżywiaj, uprawiaj sport i ŻADNYCH narkotyków. Mi tak się udało wrócić do kondycji po dwóch latach z amfą.
  • 536 / 3 / 0
Mam dokładnie to samo. Chujnia :-/ Koda, bdz, wszystkie beta-ketony, 6-apb, 25c-nbome, meta, etolofenidat wszystko chuj.

Jeszcze zostały mi 2-3 substancje do przetestowania i daje sobie spokój. [czyt. tylko psychodeliki]
Ostatnio zmieniony 13 marca 2012 przez M864, łącznie zmieniany 3 razy.
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 1951 / 15 / 0
Cały czas się łudzisz "To huj, że poprzednich kilkadziesiąt nie działało, ale wierzę że ta jedna będzie wyjątkowa"? To tak nie działa %-D
  • 536 / 3 / 0
Jak się poddać to tylko po długiej i ciężkiej walce %-D

Zresztą skoro 4-ho-met i ethcat działały to może znajdzie się coś jeszcze. Po prawie roku przerwy nie odpuszczę tak łatwo ;]
Ostatnio zmieniony 13 marca 2012 przez M864, łącznie zmieniany 2 razy.
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 1615 / 29 / 0
A coś z MDxx albo kokainę próbowałeś?
  • 1179 / 9 / 0
69plateau pisze:
Cały czas się łudzisz "To huj, że poprzednich kilkadziesiąt nie działało, ale wierzę że ta jedna będzie wyjątkowa"? To tak nie działa %-D
No ja taką mam nadzieję %-D
3-FMC robiło bardzo fajnie, etkat też niczego sobie, ale no... to dalej jest tylko poprawa nastroju...

@69plateau: oj, może być ciężko xP

@up: właśnie z MDMA nie miałem do czynienia, a bardzo bym chciał. Koksu też nie, ale to odkładam sobie na wycieczkę do kolumbii.
Gorzej jak też nie zadziała :huh:
Ostatnio zmieniony 14 marca 2012 przez pyzg, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.