@Bigos, to ja Ci zazdroszczę, że tylko od 3 tygodni :-D
Ale jest ktoś w stanie coś podpowiedzieć? (poza idź do lekarza, bo co mu powiem? -panie doktorze, narkotyki lecą w chuja i nie chcą na mnie działać
Najgorsze, że nie pamiętam momentu zwrotnego, tzn tego, w którym przestałem czuć...
ciekawe czy meth by dała rade wywołać euforie ? w koncu to tyle tej dopaminy wypierdala
@down- zaczynam powątpiewać ze meth by dała rade... , trzeba sprawdzić jak najszbyciej :E
Zostałem poczęstowany przez jednego z userów, wg niego, najlepszą metą z jaką miał do czynienia i 100mg poprawiło mi nastrój na 2 godziny, a potem tylko wkurwiony chodziłem przez kolejne 10...
@gzyp: Mogę dać radę która mi pomogła. Przez rok jedz prozak, do tego dużo piracetamu, zdrowo się odżywiaj, uprawiaj sport i ŻADNYCH narkotyków. Mi tak się udało wrócić do kondycji po dwóch latach z amfą.
Jeszcze zostały mi 2-3 substancje do przetestowania i daje sobie spokój. [czyt. tylko psychodeliki]
Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
Zresztą skoro 4-ho-met i ethcat działały to może znajdzie się coś jeszcze. Po prawie roku przerwy nie odpuszczę tak łatwo ;]
Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
69plateau pisze:Cały czas się łudzisz "To huj, że poprzednich kilkadziesiąt nie działało, ale wierzę że ta jedna będzie wyjątkowa"? To tak nie działa
3-FMC robiło bardzo fajnie, etkat też niczego sobie, ale no... to dalej jest tylko poprawa nastroju...
@69plateau: oj, może być ciężko xP
@up: właśnie z MDMA nie miałem do czynienia, a bardzo bym chciał. Koksu też nie, ale to odkładam sobie na wycieczkę do kolumbii.
Gorzej jak też nie zadziała :huh:
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.