jaś pisze:[...]
Ja stosuję neuroleptyki i ostatnio doszedł mi klonazepam i udaje mi się powstrzymywać na okresy typu dwa tygodnie na średnio trzy dni ćpania z kilkoma godzinami snu, ale jakoś nie zanosi się na to żebym odstawił. Zastanawiam się wręcz jak tutaj konkretnie podjąć studia zaoczne mając takie uzależnienie. (a znam przykłady, że się da i to mnie motywuje)
Ktoś może ma inne zdanie nt. studiów i meth? :}
Powód: przeniesiono, dodano odnośnik do cyt.postu
(zwał.)
kilary007 pisze:Od jakiegos czasu zbieram sie na odwage zeby napisac. piko to meth ? bo jeśli tak top chyba przegiełam i konkretnie. brałam od końca listopada z powodu nawału obowiazków i dosc nieciekawej sytuacjii rodzinnej . dzis jak sie ocknełam mamy 9 stycznia. na poczatku g wystarczał na 4 dni. teraz? po 1g nic nie czuje. mimo to wmawiajac sobie przerwe nie robie jej gdyz ciagle jest presja ze czegos nie podołam zrobic..:( ratunek dla mnie? kulka w łeb ? dodam ze swoja przygode z ogólnym stanem pod nazwa prochy zaczełam 10 let temu. nigdy nie było to ciągi dłuższe nic 2-3dni. nie miałam nigdy z problemow z dojsciem do siebie-moze dlatego ze nigdy tez nie było czasu ani możliwosci lezenia i uzalania sie nad soba jak sie to zle czuje. to dosc załosne ale upatrzyłam sobie prochy jako sposob na przetrwanie.
Mi wystarczy 200-250mg na 24 godz bez zejścia.
Czy mogę powiedzieć ze mam bardzo niska tolerke??
Kiedyś wystarczyła nie cala 100mg na 24 (pisze nie cala czyli od 50-80mg) bo dopiero po kupieniu wagi zobaczyłam jak dil mnie kroi.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.