Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 723 / 16 / 0
yamnick pisze:
- czy po roku brania 2-3 razy w tyg 15 tabletek aco moje narządy ucierpią i w jakim stopniu (o ile ktos może określić)
- czy moja psychika ulegnie zmianie
1. Do końca nie wiadomo akoden bo nie jest przeznaczony do zażywania w takich ilościach a co za tym idzie nie były prowadzone odpowiednie badania. Myślę jednak że o tę stronę nie musisz się zbytnio martwić. Raczej flaków Ci nie uszkodzi, ale w pewnym stopniu obciąży na pewno.
2. Twoja psychika ulegnie ogromnej zmianie i to w negatywny sposób. Dziwne shizy, manie prześladowcze, dziwne widoki "kątem oka", myślotok, ciągłe rozmyślania o nienormalnych rzeczach. To nie jest jakieś tam straszenie tylko prawda. Może dojść nawet Zaburzenie postrzegania spowodowane halucynogenami (HPPD). A co najgorsze może dojść do jedzenia coraz do nowych dragów, wjebania się w coś i przepierdolenia życia. Ale - zrobisz co zachcesz. Powiem Ci tylko jedną rzecz jeszcze. Nie ma nikogo kto jak zaczyna brać narkotyki to myśli że się wjebie. Każdy myśli że on będzie mądrzejszy/ostrożny/będzie myślał. A jak się kończy? Np. to forum jest pełne osób żałujących zaczęcia brania. Chociażby ja, więc wiem co mówią. Też zaczęłam od aco. A teraz jestem marnym ćpunkiem tańczącym jak mi dragi zagrają.
Bo matka chemia bardzo, bardzo kocha swoje dzieci i nigdy, przenigdy nie pozwoli im umierać samotnie.
  • 182 / 2 / 0
HPPD to akurat najmniejszy problem. Masa ludzi z tym żyje na co dzień i im to nie przeszkadza (między innymi ja %-D ). To wjebanie się w inne dragi myślę, że jeśli już by do tego doszło to niekoniecznie z powodu DXM. Jak ma takie, a nie inne zainteresowania to nie musi jeść dexa, żeby zacząć próbować nowych rzeczy.
  • 4 / / 0
Ale mi jest bardzo fajnie po aco i szukam argumentów żeby brać go dalej.
  • 182 / 2 / 0
Skoro musisz szukać argumentów żeby go dalej brać, a istnieje mnóstwo argumentów żeby go nie brać to o czymś to świadczy. Żeby się wjebać w deksa, trzeba być chyba masochistą.
  • 749 / 86 / 0
Jedz aco jeśli chcesz. Za jakiś czas ci się znudzi, jak tolerka podskoczy. Ja tak miałem, aż w pewnym momencie uznałem, że się wjebuje w mało interesującyc drag i ograniczyłem się do brania raz na 4-5 tygodni. Spróbuj psychodelików to zobaczysz jak kiepska jest faza po DXM :)
  • 4 / / 0
Trzeba mieć jednak dostęp do tych psychodelików. A propos dostępu, czy na hyperreal jest gdzieś poradnik jakie reakcje chemiczne trzeba wykonać by otrzymać LSD?
  • 749 / 86 / 0
Dostęp jest bardzo łatwy, trzeba tylko trochę mózgownica zadziałać. Szukajka nie gryzie: Syntezy tryptamin
  • 182 / 2 / 0
Jak nie potrafisz sobie żadnych psajko ogarnąć, to tym bardziej nie porywaj się na syntezę LSD %-D
  • 723 / 16 / 0
JohnyHa pisze:
Jedz aco jeśli chcesz. Za jakiś czas ci się znudzi, jak tolerka podskoczy. Ja tak miałem, aż w pewnym momencie uznałem, że się wjebuje w mało interesującyc drag (...)
Taaa, ja też tak miałam. I przerzuciłam się na kodę. A teraz jakże często gwoździem programu dnia codziennego jest przygrzanie iv żeby dać radę przeżyć 8 h w pracy.

Jamnik jakoś Cię nie widzę syntezującego LSD %-D
Zrobisz co chcesz, ale ja Ci radzę - argumentów za brak - nie ćpaj gówien.
Bo matka chemia bardzo, bardzo kocha swoje dzieci i nigdy, przenigdy nie pozwoli im umierać samotnie.
  • 4 / / 0
Spoko i rozumiem, a czy wiesz coś może na temat syntezy/reakcji chemicznych do stworzenia metamfetaminy? Czytałem trochę o tym i podobno się da.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.