Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
yamnick pisze: - czy po roku brania 2-3 razy w tyg 15 tabletek aco moje narządy ucierpią i w jakim stopniu (o ile ktos może określić)
- czy moja psychika ulegnie zmianie
2. Twoja psychika ulegnie ogromnej zmianie i to w negatywny sposób. Dziwne shizy, manie prześladowcze, dziwne widoki "kątem oka", myślotok, ciągłe rozmyślania o nienormalnych rzeczach. To nie jest jakieś tam straszenie tylko prawda. Może dojść nawet Zaburzenie postrzegania spowodowane halucynogenami (HPPD). A co najgorsze może dojść do jedzenia coraz do nowych dragów, wjebania się w coś i przepierdolenia życia. Ale - zrobisz co zachcesz. Powiem Ci tylko jedną rzecz jeszcze. Nie ma nikogo kto jak zaczyna brać narkotyki to myśli że się wjebie. Każdy myśli że on będzie mądrzejszy/ostrożny/będzie myślał. A jak się kończy? Np. to forum jest pełne osób żałujących zaczęcia brania. Chociażby ja, więc wiem co mówią. Też zaczęłam od aco. A teraz jestem marnym ćpunkiem tańczącym jak mi dragi zagrają.
JohnyHa pisze:Jedz aco jeśli chcesz. Za jakiś czas ci się znudzi, jak tolerka podskoczy. Ja tak miałem, aż w pewnym momencie uznałem, że się wjebuje w mało interesującyc drag (...)
Jamnik jakoś Cię nie widzę syntezującego LSD
Zrobisz co chcesz, ale ja Ci radzę - argumentów za brak - nie ćpaj gówien.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe