Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
ODPOWIEDZ
  • 1174 / 21 / 15
Zrobiłem szybki risercz i oto wynik:
New studies will also be presented that, according to the National Public Health Institute, show that the nicotine in snuff affects potency and also inhibits women's ability to become pregnant.

http://www.scancomark.se/Competitivenes ... -suff.html
Cóż. Nie od dziś wiadomo, że nikotyna nie wpływa raczej pozytywnie na układ krwionośny, a co za tym idzie, logicznym jest, że może wpływać na jakość erekcji. Ja paliłem nałogowo przez ponad rok, od wielu lat popalam od czasu do czasu. Teraz już ponad rok dość intensywnie snusuję. Ani jedno, ani drugie nie wpłynęło chyba na "te sprawy", ale to może dlatego że jestem za młody ;]

Wszystko potrafię ćpać z umiarem oprócz tego cholernego tytoniu :/
Uwaga! Użytkownik WaWe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 630 / 3 / 0
Deprim sam w sobie robiony jest z ekstraktu alkoholowego.
Natomiast wyciąg alkoholowy (intractum hyperici) jest najszybciej i najmocniej działającym środkiem opartym na dziurawcu na rynku. Tyle tylko, że przy okazji spożywamy niemałe ilości alkoholu, co nie koniecznie musi się wszystkim podobać.
  • 576 / 11 / 0
Deprim zawiera hiperycynę, a to hiperforyna jest ta ciekawsza, choć może faktycznie dopaminę więcej zwiększyć.Zależy czym robili ekstrakcję bo najlepszy byłby aceton albo jakiś alkohol.
Uwaga! Użytkownik howlman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 565 / 7 / 0
Jak chce mi sie palic to kawa mi pomaga. Mysle, ze Tobie tez by mogla. Dziwne, ze to wczesniej nie padlo.
Feel free. Of me.
  • 1196 / 10 / 0
Czekolada tak samo. Chodzi bodajze o PEA (fenetylamine).

Jak dla mnie kofeina dziala lepiej jesli chodzi o poprawianie samopoczucia, no i mozna kupic legalnie, w proszku, na wage.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 27 / / 0
Na mnie nie działa dobrze kofeina, jak paliłem to i piłem z 8 kaw dziennie i wydaje mi się ze ciągle chodziłem wkur........ ,rece mi sie az trzesły czasem.
Yerba tez nic mi nie daje.
Narazie zazywam tabaczki
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.