Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
ODPOWIEDZ
  • 1174 / 21 / 15
Zrobiłem szybki risercz i oto wynik:
New studies will also be presented that, according to the National Public Health Institute, show that the nicotine in snuff affects potency and also inhibits women's ability to become pregnant.

http://www.scancomark.se/Competitivenes ... -suff.html
Cóż. Nie od dziś wiadomo, że nikotyna nie wpływa raczej pozytywnie na układ krwionośny, a co za tym idzie, logicznym jest, że może wpływać na jakość erekcji. Ja paliłem nałogowo przez ponad rok, od wielu lat popalam od czasu do czasu. Teraz już ponad rok dość intensywnie snusuję. Ani jedno, ani drugie nie wpłynęło chyba na "te sprawy", ale to może dlatego że jestem za młody ;]

Wszystko potrafię ćpać z umiarem oprócz tego cholernego tytoniu :/
Uwaga! Użytkownik WaWe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 630 / 3 / 0
Deprim sam w sobie robiony jest z ekstraktu alkoholowego.
Natomiast wyciąg alkoholowy (intractum hyperici) jest najszybciej i najmocniej działającym środkiem opartym na dziurawcu na rynku. Tyle tylko, że przy okazji spożywamy niemałe ilości alkoholu, co nie koniecznie musi się wszystkim podobać.
  • 576 / 11 / 0
Deprim zawiera hiperycynę, a to hiperforyna jest ta ciekawsza, choć może faktycznie dopaminę więcej zwiększyć.Zależy czym robili ekstrakcję bo najlepszy byłby aceton albo jakiś alkohol.
Uwaga! Użytkownik howlman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 565 / 7 / 0
Jak chce mi sie palic to kawa mi pomaga. Mysle, ze Tobie tez by mogla. Dziwne, ze to wczesniej nie padlo.
Feel free. Of me.
  • 1196 / 10 / 0
Czekolada tak samo. Chodzi bodajze o PEA (fenetylamine).

Jak dla mnie kofeina dziala lepiej jesli chodzi o poprawianie samopoczucia, no i mozna kupic legalnie, w proszku, na wage.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 27 / / 0
Na mnie nie działa dobrze kofeina, jak paliłem to i piłem z 8 kaw dziennie i wydaje mi się ze ciągle chodziłem wkur........ ,rece mi sie az trzesły czasem.
Yerba tez nic mi nie daje.
Narazie zazywam tabaczki
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.