Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1052 / 77 / 0
Sipaszi pisze:
Siemano, o którym dragu jest najwieksze cisnienie na nastepny raz i jakie tro uczucie, ze nie mozna sie opanowac tylko sie to bierze? Bo nigdy nie mgoe tego zrozumiec
1. mef
2. koko
3. meth
  • 86 / 3 / 0
  • 199 / 4 / 0
no mefie slyszałem duzo, zwałszcza o tym jak ryje banie i szkodzi, jak majac takie informacje, mozna sie wjebac? przeciez to instynkt samozachowawczy sie powinien wlaczyc
kurwa mam nadzieje, ze sie nie wjebie nigdy ;p
  • 2334 / 9 / 0
Haha. Instynkt samozachowawczy po mefedronie? Ujebałeś :-D
Dla mnie z tego co używałem to:
1. mefedron
2.metkat i.v./kokaina
Przy amfie, czy większości ketonów nie mam jakiegoś specjalnego parcia na więcej. Nie próbowałem metamfetaminy, ani crack'u, ale z opinii ludzi to te są najgorsze.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 199 / 4 / 0
blablab pisze:
Haha. Instynkt samozachowawczy po mefedronie? Ujebałeś :-D
Dla mnie z tego co używałem to:
1. Mefedron
2.Metkat i.v./kokaina
Przy amfie, czy większości ketonów nie mam jakiegoś specjalnego parcia na więcej. Nie próbowałem metamfetaminy, ani crack'u, ale z opinii ludzi to te są najgorsze.
brałem fete i 2 dni po załadowaniu (dzien po zwała) przypominałem sobie jak bylo zajebiscie i mialem parcie zeby na nastepnej imprezie znowu wjebac
ale mi chodzi o takie którego nie da sie kontrolowac i nie chodzi mi o dociaganie w czasie 1 imprezy
  • 1615 / 29 / 0
Tak, jak pisałem już wcześniej w tym wątku, jak będziesz w coś wjebany, to nie ważne co to będzie za substancja. Bycie w nałogu = brak kontroli nad używaniem danej substancji.

Zajrzyj do wątku o cracku, myślę że tam znajdziesz interesujące Ciebie informacje.
  • 199 / 4 / 0
0202122 pisze:
Tak, jak pisałem już wcześniej w tym wątku, jak będziesz w coś wjebany, to nie ważne co to będzie za substancja. Bycie w nałogu = brak kontroli nad używaniem danej substancji.

Zajrzyj do wątku o cracku, myślę że tam znajdziesz interesujące Ciebie informacje.
ta ale mi chodzi bardziej o "okazyjnego cpuna" który po zetknieciu sie z dana substancja mimo, ze nei jest jeszcze wjebany juz jest wjebany, nei wiem jak to powiedziec

juz lece do watku o cracku ;)
  • 761 / 11 / 0
Jak dla mnie substancją, która już po pierwszym zażyciu powoduje największe ciśnienie gdy schodzi jest mefedron. Podejrzewam, że gdybym brał na imprezie i skończyłby mi się w trakcie to wkurwiłbym się konkretnie, co skończyłoby się zalaniem w trupa.
  • 368 / 10 / 0
meth i GBL zdecydowanie.
  • 291 / 3 / 0
Czemu nikt hery nie wymienił?Ponoc uzaleznia najmocniej
:
ODPOWIEDZ
Newsy
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.