Sipaszi pisze:Siemano, o którym dragu jest najwieksze cisnienie na nastepny raz i jakie tro uczucie, ze nie mozna sie opanowac tylko sie to bierze? Bo nigdy nie mgoe tego zrozumiec
2. koko
3. meth
kurwa mam nadzieje, ze sie nie wjebie nigdy ;p
Dla mnie z tego co używałem to:
1. mefedron
2.metkat i.v./kokaina
Przy amfie, czy większości ketonów nie mam jakiegoś specjalnego parcia na więcej. Nie próbowałem metamfetaminy, ani crack'u, ale z opinii ludzi to te są najgorsze.
blablab pisze:Haha. Instynkt samozachowawczy po mefedronie? Ujebałeś :-D
Dla mnie z tego co używałem to:
1. Mefedron
2.Metkat i.v./kokaina
Przy amfie, czy większości ketonów nie mam jakiegoś specjalnego parcia na więcej. Nie próbowałem metamfetaminy, ani crack'u, ale z opinii ludzi to te są najgorsze.
ale mi chodzi o takie którego nie da sie kontrolowac i nie chodzi mi o dociaganie w czasie 1 imprezy
Zajrzyj do wątku o cracku, myślę że tam znajdziesz interesujące Ciebie informacje.
0202122 pisze:Tak, jak pisałem już wcześniej w tym wątku, jak będziesz w coś wjebany, to nie ważne co to będzie za substancja. Bycie w nałogu = brak kontroli nad używaniem danej substancji.
Zajrzyj do wątku o cracku, myślę że tam znajdziesz interesujące Ciebie informacje.
juz lece do watku o cracku ;)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.