Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 46 / / 0
Tego nie warto brać jeśli tak ch..owo działa na Ciebie. Dla mnie to stymulant podobny troszkę tylko lepszy od MDPV, (co również jest sprawą dyskusyjną). W nadmiarze, tzn. zrobione 0,6 grama w ciągy 48 godzin doprowadził mnie do depresji i zwały jakiej daawno nie miałem...

Edit:
Małe dawki działają sympatyczniej, choć euforii żadnej.
  • 326 / 3 / 0
biker-slamer pisze:
buff to nowa rzeczywistosc, panaceum na pijacych bezdomnych i nowoczesny Prozac dla klas wyzszych
Na końcu bardziej pasowałoby mi dla ubogich ;-).
  • 1167 / 13 / 0
Moonglum pisze:
Tego nie warto brać jeśli tak ch..owo działa na Ciebie. Dla mnie to stymulant podobny troszkę tylko lepszy od mdpv, (co również jest sprawą dyskusyjną). W nadmiarze, tzn. zrobione 0,6 grama w ciągy 48 godzin doprowadził mnie do depresji i zwały jakiej daawno nie miałem...

Edit:
Małe dawki działają sympatyczniej, choć euforii żadnej.
Też tak miałem po sylwestrze. 2 dni zle sie czułem i do tego pustka w głowie. W tym wypadku więcej nie znaczy lepiej.
  • 115 / 1 / 0
Kilka razy próbowałem buffa z dość pewnego źródła i czy solo czy z np a-ppp, po, iv, pr czy in nos, szału nie zrobił i w stosunku do ceny wychodził nieciekawie. Ostatnio testowałem w połączeniu z pFPP i MeOPP. Efekty tego miksu mocno mnie zaskoczyły w pozytywnym tego słowa znaczeniu a wręcz przebiły resztę stawki stosowanych ostatnio narkotyków. Na początku pociągnąłem jakieś 150mg i do tego w bombce mix MeOPP i pFPP (95mg:30mg jako lab-x) Przez wiele h byłem w szoku jaką różnicę w jakości zrobiła ta domieszka. Pytanie jest takie: o ile walenie po kablach czystego buffa raczej mija się z celem, to czy podanie po instalacji, z mixem tych piperazyn daje nam "szanse na sukces" czy raczej na przykre powikłania zdrowotne?

ps. no i kwestia dawki. teoretycznie ta była dość duża ale mam mocno przeryty układ nerwowy. Jak co to zalecam umiar.
  • 262 / 1 / 0
no a w jaki sposob odzczułes zmiane po dorzuceniu tego mixu piperazyn?
Pipy w kanał,zgroza :scared:
Uwaga! Użytkownik 9nexus6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 115 / 1 / 0
9nexus6 pisze:
no a w jaki sposob odzczułes zmiane po dorzuceniu tego mixu piperazyn?
Pipy w kanał,zgroza :scared:
Zmiana z dość kiepskawego stymulanta w naprawde niezłą petarde zarówno pod względem jakości jak i czasu działania, nawet pomimo lekkiego wkrętu w kierunku psyhodeliczno mdmowym, a nie przepadam obecnie za tym profilem. Niestety o ile pierwsza dawka starczyla mi na jakieś 8h to później zacząłem dorzucać grube szczury i całość pochłonięcia gieta Buff + reszta zamkneła się w ciągu 24h ale na szczęście nawet zwała po tym mixie była dość przyjemna i wymagała tylko odespania. Jak bym potrafił naćpać się tym raz na jakiś czas bez popadania w ciągi to była by mega rewelacja no ale nie ma co gdybać co by było gdyby bo jest jak jest. Przynajmniej jest mi teraz szkoda każdej złotówki którą mógł bym wydać na sudafed bo są bardziej treściwe sposoby utylizacji gotówki.
  • 983 / 16 / 0
Działa zdecydowanie lepiej niż połknięty/wciągnięty.
Lekki uśmiech i myśl "zróbmy coś konkretnego" i zrobiłem, stara praca, nudna itp. zmotywowało mnie.
Uczucie tej czystości umysłu, nie "zajebkurwabiście jest" tylko zamknięcie oczu, myslenie o czym się chce, bez innych zaśmiecających wątków i myśli.
Tylko źrenice niestety bardzo długo trzymają ;/
kodeina je zresetowała póki co ale i tak kupując antki zasłaniałem się "pobudką z dreszczami", pudło rolek-ampułek wpadło, no i antki.
Zgubiłem relanium ale luz, bo znalazłem trochę kasy, wypiłem antidol, strzeliłem bufa - co się wam w tym kraju nie podoba ;] ?
  • 415 / 1 / 0
@bzdaddict

No ale to z pudłem rolek, antkami to ja tez bym sobie latal. Na mnie osobiscie cienko i gowno poczulem ale to przez mala dawka (duza przyjalem i.s i gdybym nie pomyslal a chuj wyladuje w szpitalu lokatorzy mnie zobacza i tak mnie maja za cpuna, i pokazywanie sie im co chwile, to chyba przyjechalo by pogotowie.....) :huh:

Ja sie pytam o samego buffa, bez niczego w waporyzacji. Bez tolerancji(wiec ja odpdam). Ile mg, czas dzialania, moc jakosc i czy jest lepiej :-p ...

Bralem tej nocy juz vapo,i.s,i.v .. ostatnio po i.v nie spalem 40h wiec leciutko walnalem 20-25, i.s bywa po 100-120. PISAĆ MISIE, czy wszyscy już poszli na księdza %-D %-D %-D
  • 438 / 6 / 0
Antybiotyki klasy Piperazyn i związki temu podobne podane dożylnie Grożą zatorem , w konsekwencji zwiększają drastycznie ryzyko wylewu .
  • 370 / 21 / 0
a co myślicie o speedballu 200buf+300majki? Dobre proporcje, jeśli nie mam tolerki na stymulanty (a setka bufa iv mnie słabo robi), z kolei na opio mam kosmiczną tolerancję.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.