Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 784 / 28 / 0
imo jednak warto do tego nie dopuscic.
Gdzie chowacie wlasne narkotyki? Ja zazwyczaj na dworze
no to ja stary kurwa we domu chowie - chyba rozegralismy temat, bo wiecej opcji nie widze.
  • 857 / 2 / 0
Ja u kolegi chowam
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / / 0
FajnieJest pisze:
[...]jesli nadal mieszkam z rodzicami? (21 lat... :(
o w huj. Do roboty wypierdalaj =)

tak btw. gdzie pracujesz?
  • 3362 / 351 / 0
Weekendowa robota w nd. Sprzatam sale po imprezach. Swietnie placa (12e/h) a zazwyczaj pracuje 8/9h. Czasem tez w srode. Pozatym grafika.
  • 1067 / 205 / 0
W pokoju babki. Żartuje, tam tylko klony chowałem- przed sobą.
Pod ręką najlepiej.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 1931 / 317 / 0
Nie biorę narkotyków, więc ich nie chowam. :blush:
  • 672 / 126 / 0
aaaa niewazne. chcialem napisac ale rzeczywiscie smerfy by latwiej miec mogli. 2 przeszukania i nie znalezione nigdy.
  • 2876 / 99 / 0
Jak jestem mobilny to noszę dragi w dłoni, żeby w razie czego szybko wyrzucić. Bardzo rzadko noszę przy sobie tyle, że nie mieszczą się w dłoni.
W domu mam w ścianie skrytkę, skrzynkę z 3mm stali do której jest tylko jeden klucz - klucz który noszę zawsze przy sobie na łańcuszku.
Wygrałem ?
  • 98 / 13 / 0
Ale czemu pytasz o narkotyki na forum dla artystów ? Oj to pokolenie staje się coraz to dziwniejsze.
skurwysyny, robione chujem z plasteliny
  • 154 / 1 / 0
Kiedyś, kiedy bawiłem się jeszcze w inhalanty, miałem najpierw skrytkę w piwnicy, gdzie jest taki załom i nie ma światła. Całe miesiące mogły tam leżeć przypały luzem, zawsze trafiały w moje skromne łapki.
Ale to jest sytuacja wyjątkowa, bo wynika z nietypowej (już niespotykanej - powojenny blok) cechy architektonicznej miejsca, w którym wtedy mieszkałem.

Inną skrytką, z której obecnie również już nie korzystam, był pewien krzak koło parku, który znajdował się blisko miejsca, w którym często kiedyś z bratem i byłym kumplem ćpaliśmy. Miejsce przy samej drodze, bardzo na widoku, na zasadzie że 'pod latarnią najciemniej' no i do tego spokojna głowa, że nie mam przy sobie nic, na czym możnaby mnie złapać. Tylko szło się 5 minut na miejscówę i wszystko już tam było przygotowane, przejść 15 kroków i można było ćpać.

No a aktualnych skrytek nie podam, bo ten wątek perfidnie wygląda jak prowokacja psiarni, a poza tym przestałem ćpać nielegalne rzeczy %-D już dawno temu, zanim ich jeszcze zakazali.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.