Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 2814 / 14 / 0
Czorny pisze:
poszperalem troche i podbno ten shit siedzi w produkcie "konkret" sklep bodajze kolekcjoner.nl ...
Proszę o źródło.
Uwaga! Użytkownik PcP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2497 / 49 / 0
"Podobno" :D
Podobno narkomanom nie staje ;)
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2814 / 14 / 0
"Podobno" może oznaczać powątpiewanie w wiarygodność badań,nie oznacza wcale,że informacja nie może mieć podstaw w nich.
Uwaga! Użytkownik PcP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 130 / 1 / 0
http://www.forum-dopalacze.com/konkret-t1045.html

koleś napisal, że wyczytal to na hr... na tym starym, gdzie jeszcze dzial odopkach byl...
  • 4024 / 372 / 951
noico pisze:

ale ..pachnie to fluorem podejżewam AM-564 czy jakoś tak fluoropochodną o której czytałem 2 miechy temu (dla tego juz linka niedam,ale pamięć mam:P) no i ona rozpada się do fluoropropanu który jest iśćie neurotoksyczny co by tłumaczyło całkowita utratę mojej pamięci podręcznej- krótkotrwałej ..
Wygrzebałem z wątku o tym całym Konkrecie, chyba o ten post chodziło.
  • 2497 / 49 / 0
Co? Koles po zapachu wyczul, ze w czasteczce, ktorej aktywnosc wynosi jakis 1mg na dawke znajduje sie fluor? Ktoy to fluor nie ma nic wspolnego z czasteczka gazowego fluoru? WTF? Ciekawe, czy czuje fluor w haloperidolu.
Jak ktos sie martwi o AM-694 to tu: http://www.bluelight.ru/vb/showthread.php?t=488959 moze poczytac troche bardziej merytoryczne rozwazania.
Ostatnio zmieniony 30 czerwca 2010 przez świetliste macki kosmicznej jaźni, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
ktoś może wie jakie jest dawkowanie ?
  • 294 / 5 / 0
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:
Co? Koles po zapachu wyczul, ze w czasteczce, ktorej aktywnosc wynosi jakis 1mg na dawke znajduje sie fluor? Ktoy to fluor nie ma nic wspolnego z czasteczka gazowego fluoru? WTF? Ciekawe, czy czuje fluor w haloperidolu.
Jak ktos sie martwi o AM-694 to tu: http://www.bluelight.ru/vb/showthread.php?t=488959 moze poczytac troche bardziej merytoryczne rozwazania.
może on ją produkuje, albo zna tego kto to robi, i wymyślił sobie ładną bajeczkę, żeby przekazać co tam siedzi?
  • 1718 / 9 / 0
Konsumowla to ktos? Bo dostepne w polskich sklepach, i jak to sie ma do tradycyjnej marysi? Zamulator czy stymulantowy psychodelik raczej?
  • 56 / / 0
nie wiem czy coś źle zrobiłem czy to jakaś lipa jest. Zrobiłem 2 próbki 100mg na 2g suszu rozpuszczone w 40ml rozpuszczalnika organicznego oraz 200mg na 2g suszu rozpuszczone w 60ml rozpuszczalnika organicznego. W obu przypadkach jedynie wypalenie całej dzidy coś - podkreślam COŚ - dało :/ Szkoda na to kasy albo po prostu ja coś schrzaniłem...

Zamulania brak, nieogaru brak, stymulacji brak, jedynie banan na gębie się pojawił na kilka minut to już 081 wyszło lepiej w testach...

właśnie zamówiłem z innego polskego źródła oraz z zagranicznego sklepu aby porównać jakość
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.

Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.