Czorny pisze:poszperalem troche i podbno ten shit siedzi w produkcie "konkret" sklep bodajze kolekcjoner.nl ...
Podobno narkomanom nie staje ;)
koleś napisal, że wyczytal to na hr... na tym starym, gdzie jeszcze dzial odopkach byl...
noico pisze:
ale ..pachnie to fluorem podejżewam AM-564 czy jakoś tak fluoropochodną o której czytałem 2 miechy temu (dla tego juz linka niedam,ale pamięć mam:P) no i ona rozpada się do fluoropropanu który jest iśćie neurotoksyczny co by tłumaczyło całkowita utratę mojej pamięci podręcznej- krótkotrwałej ..
Jak ktos sie martwi o AM-694 to tu: http://www.bluelight.ru/vb/showthread.php?t=488959 moze poczytac troche bardziej merytoryczne rozwazania.
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:Co? Koles po zapachu wyczul, ze w czasteczce, ktorej aktywnosc wynosi jakis 1mg na dawke znajduje sie fluor? Ktoy to fluor nie ma nic wspolnego z czasteczka gazowego fluoru? WTF? Ciekawe, czy czuje fluor w haloperidolu.
Jak ktos sie martwi o AM-694 to tu: http://www.bluelight.ru/vb/showthread.php?t=488959 moze poczytac troche bardziej merytoryczne rozwazania.
Zamulania brak, nieogaru brak, stymulacji brak, jedynie banan na gębie się pojawił na kilka minut to już 081 wyszło lepiej w testach...
właśnie zamówiłem z innego polskego źródła oraz z zagranicznego sklepu aby porównać jakość
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.