Czorny pisze:poszperalem troche i podbno ten shit siedzi w produkcie "konkret" sklep bodajze kolekcjoner.nl ...
Podobno narkomanom nie staje ;)
koleś napisal, że wyczytal to na hr... na tym starym, gdzie jeszcze dzial odopkach byl...
noico pisze:
ale ..pachnie to fluorem podejżewam AM-564 czy jakoś tak fluoropochodną o której czytałem 2 miechy temu (dla tego juz linka niedam,ale pamięć mam:P) no i ona rozpada się do fluoropropanu który jest iśćie neurotoksyczny co by tłumaczyło całkowita utratę mojej pamięci podręcznej- krótkotrwałej ..
Jak ktos sie martwi o AM-694 to tu: http://www.bluelight.ru/vb/showthread.php?t=488959 moze poczytac troche bardziej merytoryczne rozwazania.
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:Co? Koles po zapachu wyczul, ze w czasteczce, ktorej aktywnosc wynosi jakis 1mg na dawke znajduje sie fluor? Ktoy to fluor nie ma nic wspolnego z czasteczka gazowego fluoru? WTF? Ciekawe, czy czuje fluor w haloperidolu.
Jak ktos sie martwi o AM-694 to tu: http://www.bluelight.ru/vb/showthread.php?t=488959 moze poczytac troche bardziej merytoryczne rozwazania.
Zamulania brak, nieogaru brak, stymulacji brak, jedynie banan na gębie się pojawił na kilka minut to już 081 wyszło lepiej w testach...
właśnie zamówiłem z innego polskego źródła oraz z zagranicznego sklepu aby porównać jakość
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.