Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 14 / / 0
u mnie południe Polski od 20 w plastiku z żółtym kapslem do 35 w szkle z Czech oczywiście cena za 1L. Jakoś bdb :-)
  • 198 / 6 / 0
taaa jasne spoźywczy chłopie nie chciałbyś nawet wiedzieć z czego ten "spiryt" jest robiony. Założe się że więcej byś tego nie tknął.

Do tematu
-bazary 15-17 zł
-mety (ponoć lepszy i pewniejszy) 20-25 zł

Ocziwscie ten z zółtymi kapslami
  • 7 / / 0
Jeśli działa, dzień po widzę na oczy i łapy nie telepią mi się przez 2 dni to co ma mnie obchodzić z czego jest robiony?

Ciekawi mnie, czy ogólnopolskie żółte kapsle to prawda czy tylko mit polmosowy, by się lepiej sprzedawało.
Uwaga! Użytkownik alpaga nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / / 0
podkarpacie; 10 km do granicy. 7 zł litr wódki 10-12-15-18zł litr spirytu. Najlepsza jakość, z 1 ręki, zaraz po przewiezieniu przez granice. Jeszcze świeży i gorący
  • 106 / 1 / 0
Dolnośląskie; o kurwa to tanio macie u minie spirytus lotniczy chodzi za 25 zł za litr.
Uwaga! Użytkownik w676759838 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2518 / 28 / 0
Wielkopolskie 15-20zł za litr w plastikowej butelce. Kilka lat temu miałem dostęp do spirytusu z Herbapolu, na którym robią leki. Cena 20zł, ale za to jakościowo nieporównywalnie lepszy. Można było pić na umór, a rano nawet kaca nie było
  • 198 / 6 / 0
Jak mój kumpel pracował w cukierni to mieliśmy niezłe delikatesy : 20zł za 0.5l spirytu polmosowego, 5zł za 0.5l ponczu, 10zł za 0.7l ajerkoniaku. Szkoda że zwolnili chłopaka :'(
  • 245 / 2 / 0
Miasteczko na warmi 10tys mieszkańcow. 15-20zł za litr. Butelka olejowa z żółtym kapslem.
Dam klony lub xanax za AMP super jakości
  • 510 / 14 / 0
Regiony WM, miasta od 10k do 130k - tradycyjna olejowa butla z żółtym kapslem, ceny 15-25 zł ;)
Powyższy post jest subiektywnym spostrzeżeniem z doświadczeń sennych usera.
Przed zastosowaniem, skontaktuj się z grabarzem i opłać kwaterę.
...since 2006
  • 189 / 7 / 0
Ostatnio zalatwialem kumplowi po 16 zl standard z zoltym kapslem. Chyba okazja, dolnoslaskie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.

Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.

Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.