Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 14 / / 0
u mnie południe Polski od 20 w plastiku z żółtym kapslem do 35 w szkle z Czech oczywiście cena za 1L. Jakoś bdb :-)
  • 198 / 5 / 0
taaa jasne spoźywczy chłopie nie chciałbyś nawet wiedzieć z czego ten "spiryt" jest robiony. Założe się że więcej byś tego nie tknął.

Do tematu
-bazary 15-17 zł
-mety (ponoć lepszy i pewniejszy) 20-25 zł

Ocziwscie ten z zółtymi kapslami
  • 7 / / 0
Jeśli działa, dzień po widzę na oczy i łapy nie telepią mi się przez 2 dni to co ma mnie obchodzić z czego jest robiony?

Ciekawi mnie, czy ogólnopolskie żółte kapsle to prawda czy tylko mit polmosowy, by się lepiej sprzedawało.
Uwaga! Użytkownik alpaga nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / / 0
podkarpacie; 10 km do granicy. 7 zł litr wódki 10-12-15-18zł litr spirytu. Najlepsza jakość, z 1 ręki, zaraz po przewiezieniu przez granice. Jeszcze świeży i gorący
  • 106 / 1 / 0
Dolnośląskie; o kurwa to tanio macie u minie spirytus lotniczy chodzi za 25 zł za litr.
Uwaga! Użytkownik w676759838 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2518 / 27 / 0
Wielkopolskie 15-20zł za litr w plastikowej butelce. Kilka lat temu miałem dostęp do spirytusu z Herbapolu, na którym robią leki. Cena 20zł, ale za to jakościowo nieporównywalnie lepszy. Można było pić na umór, a rano nawet kaca nie było
  • 198 / 5 / 0
Jak mój kumpel pracował w cukierni to mieliśmy niezłe delikatesy : 20zł za 0.5l spirytu polmosowego, 5zł za 0.5l ponczu, 10zł za 0.7l ajerkoniaku. Szkoda że zwolnili chłopaka :'(
  • 245 / 2 / 0
Miasteczko na warmi 10tys mieszkańcow. 15-20zł za litr. Butelka olejowa z żółtym kapslem.
Dam klony lub xanax za AMP super jakości
  • 510 / 14 / 0
Regiony WM, miasta od 10k do 130k - tradycyjna olejowa butla z żółtym kapslem, ceny 15-25 zł ;)
Powyższy post jest subiektywnym spostrzeżeniem z doświadczeń sennych usera.
Przed zastosowaniem, skontaktuj się z grabarzem i opłać kwaterę.
...since 2006
  • 184 / 7 / 0
Ostatnio zalatwialem kumplowi po 16 zl standard z zoltym kapslem. Chyba okazja, dolnoslaskie.
ODPOWIEDZ
Newsy
„Czyste” e-papierosy mogą być bardziej szkodliwe niż aromatyzowane

Aromatyzowane e-papierosy są bardziej pociągające dla młodzieży i młodych dorosłych, dlatego też w wielu miejscach – w ramach walki na nałogiem – wprowadza się ograniczenia czy zakazy sprzedaży tego typu produktów. Naukowcy z Yale University. Boston University oraz University of Louisville porównali skutki wdychania „czystych” liquidów z aromatyzowanymi oraz z niepaleniem. I okazało się, że te „czyste” są pod pewnymi względami bardziej szkodliwe dla zdrowia.

CBŚP rozbiło kilka grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem narkotykami

Policjanci CBŚP pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Gliwicach rozpracowali kilka powiązanych ze sobą i ściśle współpracujących zorganizowanych grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem znacznymi ilościami środków odurzających. Część zatrzymanych wywodzi się ze środowiska pseudokibiców śląskich klubów piłkarskich. Zabezpieczono ponad 800 kg narkotyków.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.