Że niby to?
nie wiem czemu, ale wątpie, że ktoś kupi :rolleyes:
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
Za najtansza trzeba bulic 300 zet ale biorac pod uwage pozniejsza oszczednosc (ponoc skuc sie mozna jednym buchem :) no i efekty zdrowotne to chyba warto.
Ciekawe czy serwisuja takie faje:)
jest ciekawy watek dot. budowy tego typu urzadzen. Ja sam sie zanosze na budowe i szukajac informacji wpadlem na ta strone.
http://sklep.avt.com.pl/go/_info/?id=45824
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=107842057
myśle że mogło to by być ciekawe rozwiązanie. I tu kolejne pytanie czy ktoś wie może jak działają orginalne sprzety, czy można podgrzewać towar chwilowo czy raczej w trybie pracy ciągłej.
Czekan na wasze zdanie i sugestie.
PS. Tylko prosze nie pisać że tygle sa drogie bo to i tak nie wiele w porównaniu do profesjonalnych vapo o takich możliowściach.
Btw... Mieszkam w Kielcach ^_- jesli jest ktos z mojego miasta i jest chetny zarzucac SD to prosze o jakis kontakt ^^
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.