Że niby to?
nie wiem czemu, ale wątpie, że ktoś kupi :rolleyes:
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
Za najtansza trzeba bulic 300 zet ale biorac pod uwage pozniejsza oszczednosc (ponoc skuc sie mozna jednym buchem :) no i efekty zdrowotne to chyba warto.
Ciekawe czy serwisuja takie faje:)
jest ciekawy watek dot. budowy tego typu urzadzen. Ja sam sie zanosze na budowe i szukajac informacji wpadlem na ta strone.
http://sklep.avt.com.pl/go/_info/?id=45824
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=107842057
myśle że mogło to by być ciekawe rozwiązanie. I tu kolejne pytanie czy ktoś wie może jak działają orginalne sprzety, czy można podgrzewać towar chwilowo czy raczej w trybie pracy ciągłej.
Czekan na wasze zdanie i sugestie.
PS. Tylko prosze nie pisać że tygle sa drogie bo to i tak nie wiele w porównaniu do profesjonalnych vapo o takich możliowściach.
Btw... Mieszkam w Kielcach ^_- jesli jest ktos z mojego miasta i jest chetny zarzucac SD to prosze o jakis kontakt ^^
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.