Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
Kode i tramca da sie.
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 51 / 0
Da się, brałem w ciagach kodę i tramca , dochodziłem do ogromnej tolerancji, nie biorę, nie ciągnie, nawet po dłuższych okresach abstynencji (pow.2 mcy). Zwała psychiczna jest po tramcu po kodzie jedynie zraczka i ból brzucha co jeszcze bardziej mnie od niej odpychało. Teraz walę kodę jedynie do metkata na zejście
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 467 / 4 / 0
kode da sie na sportowo i da sie dluzsze przerwy robic nawet ja ogarniam ale zamienilem na chwile kode na baq i musze powoli wracac do starych nawykow ale z miecha poczekam bo tolerka wolno w huj spada....

ps.wlasnie gotuje kota %-D
Jebac Prohibicje i Cała Policje

Moje posty są fikcja i wytworem mojej wyobraźni.
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: coxaaa »
... a nie sadzicie, ze wszystko da sie w jednakowym stopniu ;) ?
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
coxaaa pisze:
... a nie sadzicie, ze wszystko da sie w jednakowym stopniu ;) ?
To żart, absurd, kpina?
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 116 / 1 / 0
Oczywiście! Sport to przecież samo zdrowie. My dla przykładu z kod, ojj Kodeiną, trenujemy codziennie. Ogólnie czasem się pojawia zmęczenie sezonem, wtedy zwiększamy wysiłek. :-O
Jeśli ja będę bluźnierca,
Ja wydam Tobie krwawszą bitwę niźli Szatan:
On walczył na rozumy, ja wyzwę na serca.
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: coxaaa »
noo :]
  • 150 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: viv »
chyba sie da! ja wczesniej 3 dni leeedwo przezywalam a teraz jem kode tylko w ekstremalnych sytuacjach i nie ciaagnie mnie tak bardzo w miedzyczasie (ale w tym miedzyczasie cpam inne rzeczy choc nie codziennie), zakodowalam sobie w glowie ze koda juz nie jest dla mnie, ze juz jej nie biore. bylam zmuszona przestac brac i nawet okazjonalnie nie powinnam na wypadek, gdyby mamusi zachcialoby sie sprawdzac zawartosc morfiny w moim moczu. nawet tego sportowego brania nie planowalam, chcialam przestac na dluuuugo ale po 10 dniach sie zlamalam i teraz znowu po mniej wiecej tygodniu. dlatego to za krotko coby mowic ze sie udalo zwlaszcza ze nastepnego dnia bardzo ciagnie
it doesn't pay to try
  • 109 / / 0
Nieprzeczytany post autor: SvD »
Da sie da sie. Ja jem kode codziennie, ostatnia wieksza przerwe ( tydzien chyba ) mialem jakos w grudniu, znaczy snieg byl i wpizdu zimno bylo, tyle pamietam. Sport to zdrowie, a ja chce zostac jebanym olimpijczykiem ^^
SvD
  • 587 / 2 / 0
Ciąg na tramcu, obecnie koda okazyjnie, w tym roku kalendarzowym brałem 2 razy, w poprzednim z 7-8 razy, w jeszcze poprzednim z 15 razy(tyle, że w ciągu kilku miesięcy :rolleyes: stare przyzwyczajenia )
Poza tym czasem jebnę sobie jakiegoś innego opio, czasem fent się trafi w łapki, ale mam na tyle fart, że mam go raz na kilka miesięcy(czyli 2-3 razy w roku, jak znajomy z pogotowia ratunkowego "załatwi" %-D ) i to przygotowany przez znajomego już, także 4-5 strzałów i heja do domu! :-D
Po czymś takim się chce opio, ale wiem, że koda mi nie da tego czego wymagam od niej, więc nawet już nie próbuję, za to za H nie chcę latać, za dużo jest problemów z nielegalnymi narkotykami, na ulicy mogę kupić trawę, ewentualnie wciągnąć uliczną kokainę, ale nie dożylnie :nuts: Tylko farmaceutycznie czyste opio walę I.V(no nawet nie Ja walę, ale mniejsza o to.)
Także Si, da się, tylko, że dużo się dzieje w moim życiu i chyba działa instynkt samo-zachowawczy. Wiem, że muszę się przyłożyć bardziej do życia niż do ćpania w obecnej chwili, jeśli za kilka lat mam mieć zajebistą sytuację finansową i prawdopodobnie również osobistą, także nie chcę przegapić takiej szansy ;]
oj dana dana, nie boje się bana
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.