Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
ps.wlasnie gotuje kota
Moje posty są fikcja i wytworem mojej wyobraźni.
coxaaa pisze: ... a nie sadzicie, ze wszystko da sie w jednakowym stopniu ;) ?
Ja wydam Tobie krwawszą bitwę niźli Szatan:
On walczył na rozumy, ja wyzwę na serca.
Poza tym czasem jebnę sobie jakiegoś innego opio, czasem fent się trafi w łapki, ale mam na tyle fart, że mam go raz na kilka miesięcy(czyli 2-3 razy w roku, jak znajomy z pogotowia ratunkowego "załatwi"
Po czymś takim się chce opio, ale wiem, że koda mi nie da tego czego wymagam od niej, więc nawet już nie próbuję, za to za H nie chcę latać, za dużo jest problemów z nielegalnymi narkotykami, na ulicy mogę kupić trawę, ewentualnie wciągnąć uliczną kokainę, ale nie dożylnie :nuts: Tylko farmaceutycznie czyste opio walę I.V(no nawet nie Ja walę, ale mniejsza o to.)
Także Si, da się, tylko, że dużo się dzieje w moim życiu i chyba działa instynkt samo-zachowawczy. Wiem, że muszę się przyłożyć bardziej do życia niż do ćpania w obecnej chwili, jeśli za kilka lat mam mieć zajebistą sytuację finansową i prawdopodobnie również osobistą, także nie chcę przegapić takiej szansy ;]
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.