Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
Kode i tramca da sie.
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 51 / 0
Da się, brałem w ciagach kodę i tramca , dochodziłem do ogromnej tolerancji, nie biorę, nie ciągnie, nawet po dłuższych okresach abstynencji (pow.2 mcy). Zwała psychiczna jest po tramcu po kodzie jedynie zraczka i ból brzucha co jeszcze bardziej mnie od niej odpychało. Teraz walę kodę jedynie do metkata na zejście
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 467 / 4 / 0
kode da sie na sportowo i da sie dluzsze przerwy robic nawet ja ogarniam ale zamienilem na chwile kode na baq i musze powoli wracac do starych nawykow ale z miecha poczekam bo tolerka wolno w huj spada....

ps.wlasnie gotuje kota %-D
Jebac Prohibicje i Cała Policje

Moje posty są fikcja i wytworem mojej wyobraźni.
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: coxaaa »
... a nie sadzicie, ze wszystko da sie w jednakowym stopniu ;) ?
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
coxaaa pisze:
... a nie sadzicie, ze wszystko da sie w jednakowym stopniu ;) ?
To żart, absurd, kpina?
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 116 / 1 / 0
Oczywiście! Sport to przecież samo zdrowie. My dla przykładu z kod, ojj Kodeiną, trenujemy codziennie. Ogólnie czasem się pojawia zmęczenie sezonem, wtedy zwiększamy wysiłek. :-O
Jeśli ja będę bluźnierca,
Ja wydam Tobie krwawszą bitwę niźli Szatan:
On walczył na rozumy, ja wyzwę na serca.
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: coxaaa »
noo :]
  • 150 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: viv »
chyba sie da! ja wczesniej 3 dni leeedwo przezywalam a teraz jem kode tylko w ekstremalnych sytuacjach i nie ciaagnie mnie tak bardzo w miedzyczasie (ale w tym miedzyczasie cpam inne rzeczy choc nie codziennie), zakodowalam sobie w glowie ze koda juz nie jest dla mnie, ze juz jej nie biore. bylam zmuszona przestac brac i nawet okazjonalnie nie powinnam na wypadek, gdyby mamusi zachcialoby sie sprawdzac zawartosc morfiny w moim moczu. nawet tego sportowego brania nie planowalam, chcialam przestac na dluuuugo ale po 10 dniach sie zlamalam i teraz znowu po mniej wiecej tygodniu. dlatego to za krotko coby mowic ze sie udalo zwlaszcza ze nastepnego dnia bardzo ciagnie
it doesn't pay to try
  • 109 / / 0
Nieprzeczytany post autor: SvD »
Da sie da sie. Ja jem kode codziennie, ostatnia wieksza przerwe ( tydzien chyba ) mialem jakos w grudniu, znaczy snieg byl i wpizdu zimno bylo, tyle pamietam. Sport to zdrowie, a ja chce zostac jebanym olimpijczykiem ^^
SvD
  • 587 / 2 / 0
Ciąg na tramcu, obecnie koda okazyjnie, w tym roku kalendarzowym brałem 2 razy, w poprzednim z 7-8 razy, w jeszcze poprzednim z 15 razy(tyle, że w ciągu kilku miesięcy :rolleyes: stare przyzwyczajenia )
Poza tym czasem jebnę sobie jakiegoś innego opio, czasem fent się trafi w łapki, ale mam na tyle fart, że mam go raz na kilka miesięcy(czyli 2-3 razy w roku, jak znajomy z pogotowia ratunkowego "załatwi" %-D ) i to przygotowany przez znajomego już, także 4-5 strzałów i heja do domu! :-D
Po czymś takim się chce opio, ale wiem, że koda mi nie da tego czego wymagam od niej, więc nawet już nie próbuję, za to za H nie chcę latać, za dużo jest problemów z nielegalnymi narkotykami, na ulicy mogę kupić trawę, ewentualnie wciągnąć uliczną kokainę, ale nie dożylnie :nuts: Tylko farmaceutycznie czyste opio walę I.V(no nawet nie Ja walę, ale mniejsza o to.)
Także Si, da się, tylko, że dużo się dzieje w moim życiu i chyba działa instynkt samo-zachowawczy. Wiem, że muszę się przyłożyć bardziej do życia niż do ćpania w obecnej chwili, jeśli za kilka lat mam mieć zajebistą sytuację finansową i prawdopodobnie również osobistą, także nie chcę przegapić takiej szansy ;]
oj dana dana, nie boje się bana
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.