Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
ps.wlasnie gotuje kota
Moje posty są fikcja i wytworem mojej wyobraźni.
coxaaa pisze: ... a nie sadzicie, ze wszystko da sie w jednakowym stopniu ;) ?
Ja wydam Tobie krwawszą bitwę niźli Szatan:
On walczył na rozumy, ja wyzwę na serca.
Poza tym czasem jebnę sobie jakiegoś innego opio, czasem fent się trafi w łapki, ale mam na tyle fart, że mam go raz na kilka miesięcy(czyli 2-3 razy w roku, jak znajomy z pogotowia ratunkowego "załatwi"
Po czymś takim się chce opio, ale wiem, że koda mi nie da tego czego wymagam od niej, więc nawet już nie próbuję, za to za H nie chcę latać, za dużo jest problemów z nielegalnymi narkotykami, na ulicy mogę kupić trawę, ewentualnie wciągnąć uliczną kokainę, ale nie dożylnie :nuts: Tylko farmaceutycznie czyste opio walę I.V(no nawet nie Ja walę, ale mniejsza o to.)
Także Si, da się, tylko, że dużo się dzieje w moim życiu i chyba działa instynkt samo-zachowawczy. Wiem, że muszę się przyłożyć bardziej do życia niż do ćpania w obecnej chwili, jeśli za kilka lat mam mieć zajebistą sytuację finansową i prawdopodobnie również osobistą, także nie chcę przegapić takiej szansy ;]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.