Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
ps.wlasnie gotuje kota
Moje posty są fikcja i wytworem mojej wyobraźni.
coxaaa pisze: ... a nie sadzicie, ze wszystko da sie w jednakowym stopniu ;) ?
Ja wydam Tobie krwawszą bitwę niźli Szatan:
On walczył na rozumy, ja wyzwę na serca.
Poza tym czasem jebnę sobie jakiegoś innego opio, czasem fent się trafi w łapki, ale mam na tyle fart, że mam go raz na kilka miesięcy(czyli 2-3 razy w roku, jak znajomy z pogotowia ratunkowego "załatwi"
Po czymś takim się chce opio, ale wiem, że koda mi nie da tego czego wymagam od niej, więc nawet już nie próbuję, za to za H nie chcę latać, za dużo jest problemów z nielegalnymi narkotykami, na ulicy mogę kupić trawę, ewentualnie wciągnąć uliczną kokainę, ale nie dożylnie :nuts: Tylko farmaceutycznie czyste opio walę I.V(no nawet nie Ja walę, ale mniejsza o to.)
Także Si, da się, tylko, że dużo się dzieje w moim życiu i chyba działa instynkt samo-zachowawczy. Wiem, że muszę się przyłożyć bardziej do życia niż do ćpania w obecnej chwili, jeśli za kilka lat mam mieć zajebistą sytuację finansową i prawdopodobnie również osobistą, także nie chcę przegapić takiej szansy ;]
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.