Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: @ceTon »
łyżka, zgotować połowę obiętości, uzupełnić wodę (w bajzlowym nie trzeba bo wcześniej dodali tam drugie tyle wody :-) ściągnąć NOWYM sprzętem i HIV z głowy.
HBSa to nie zabije - ale na wszystkie WZW można się przecież zaszczepić.
Poza tym jest teraz przecież brown - w suchym preparacie - bezpieczny a dodatkowo i tak musisz go bzyknąć na gorąco.
Chyba, że ktoś jest miłośnikiem klasyki (ja sam czasem mam ochotę) - ale to wtedy i tak nie z bajzla - lepiej sobie strzelić odpalik - choć ostatnio właśnie parę godzin stracone bo susz okazał sie Przemko...

Także kolego Muchomor - jeden lubi śledzie a drugi czekoladę - szkoda, że wywaliłeś cenny i trudny do zdobycia surowiec...o ile nie chodowałeś go ze sklepowych nasion jak ten co mi pół dnia zmarnował....!@#
Uwaga! Użytkownik @ceTon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Dr CoX »
CZasem tutaj wchodzę jak się mocno zbakam,ale dzisiaj jak przeczytałem wasze wypowiedzi to az mi się słabo zrobiło.Powiedzcie mi czy fazka z dobrego kompotu jest porównywalna z dobrym brownem?A ten wirus HCV to już w ogóle rozpierdol,twardziel.Pytania czysto teoretyczne bo mam lęk przed zastrzykami i na samą myśl(jak przed chwilą) prawie mdleję. :scared: :scared: :scared:
Nie dyskutuj z idiotą,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a później pokona doświadczeniem
POSTULUJĘ O BOJKOT KANABY I PRODUKTÓW PRODUKCJI IRAŃSKIEJ
  • 185 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: PanMuchomor »
@ceTon pisze:
Także kolego Muchomor - jeden lubi śledzie a drugi czekoladę - szkoda, że wywaliłeś cenny i trudny do zdobycia surowiec...o ile nie chodowałeś go ze sklepowych nasion jak ten co mi pół dnia zmarnował....!@#

Moje nasionka maku lekarskiego były właśnie takie z których wyrabia się opium, sprowadziłem sobie z zagranicy.
Na szczęście nasiona są u nas jeszcze legalne, tylko sadzenie ich jest nielegalne :)

Towar wywaliłem, bo kompot zawsze kojarzył mi się z dworcowymi dożylnymi ćpunami (niech żyją stereotypy!) więc nie chciałem go robić, wystarczyło mi wyciągnięte mleczko, które niestety już się skończyło niedawno :(

Suszyłem, rozpuszczałem w wodze (podgrzewając) i ładowałem do żołądka (cóż za marnotrawstwo) albo do dupy. W żyłę się bałem.

Jak się zrobi ciepło to robię kolejny wysiew, tym razem trochę wiecej, bo niestety przy podaniu doustnym działa chyba z 20% a reszna gdzieś po drodze jest niszczona, przy podaniu doodbytniczym też nie wszystko działa i też trzeba ładować więcej, najlepszym rozwiązaniem jest podawanie dożylne, wtedy można brać o wiele wiele mniej, ale nie ma żadnej gwarancji że opium jest dokładnie oczyszczone (przy podaniu innym niż dożylne to nie ma znaczenia na szczęście).
Uwaga! Użytkownik PanMuchomor nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 185 / 24 / 0
Dr CoX pisze:
Powiedzcie mi czy fazka z dobrego kompotu jest porównywalna z dobrym brownem?
Nie... :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik PanMuchomor nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 313 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Norberto »
zielonypanowinietywbialyszal pisze:
a podobno wirusów cieżko jest sie pozbyc filtrujac-niektore sa po prostu takie male ze spokojnie przechodza przez oczka filtrów?
Rozjebało mnie to maksymalnie :)

Muchomor możesz dać namiar na shop ze sprawdzonymi nasionami maku wysokomorfinowego?
Uwaga! Użytkownik Norberto nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 185 / 24 / 0
Norberto pisze:
Muchomor możesz dać namiar na shop ze sprawdzonymi nasionami maku wysokomorfinowego?
Na przykład http://www.shayanashop.com/ProductDetai ... py%20seeds :)
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: @ceTon »
Trzeba sobie huknąć jednego i drugiego tak aż się z kibla spadnie na pół godziny i wtedy można porównywać i się wypowiadać.
Dla porównania właśnie dodam, że ćwiartką przyzwoitego browna można spokojnie 5 zawodników od nalewania sobie wywarów do pupy pozbawić przytomności a po cencie dobrego K każdy z nich pożyga się dalej niż widzi. I zapewniam, że nikt nie będzie miał wątpliwości, że to nie była autosugestia :):):)
Ale oczywiście nikogo nie namawiam do przyjmowania narkotyków wogóle - ani wlewania sobie do pupy ani tym bardziej do wstrzykiwania :)

Co do już samego porównania - klimat jest oczywiście podobny bo to H i to H - różni się przede wszystkim na wejściu. K ma charakterystyczne ciary, udeżenia gorąca itp. natomiast B po prostu siada na ciebie po cichu.
Natomiast K obecnie jest to chyba glowne zrodlo naciagania na bajzlach - kawa herbata i inne bejce. Przed powiedzmy 1997r raczej nie bylo u nas B i niektórzy mają wspomnienia i przyzwyczajenia - taki po prostu sentyment do dobrego K- ten zapach, te wejścia....:)
Uwaga! Użytkownik @ceTon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 267 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: makabaka »
czy spobob zazycia opium/morfiny jest sprawdzony??to znaczy jesli odmierzylbym opium odpowiadajacy 4 glowek od zapalek, polknal je a nastepnie popil woda. zadzialaloby??? nie chce mi sie bawic w napary zeslomy makowej.
  • 144 / 6 / 0
watpie :D to strasznie mala ilosc jak na podanie doustne, a w zyle nie mozesz? podajesz powoli, poczujesz kiedy przestac? :D
Uwaga! Użytkownik zielonypanowinietywbialyszal nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 185 / 24 / 0
[quote="zielonypanowinietywbialyszal"]
watpie ]

Ja osobiście boję się dawać po kablach, nawet opium które sam zrobiłem bo nie potrafię je w 100% oczyścić. Moje opium bezpiecznie mogę brać jedynie w dupe albo połykać, oczywiście jest to marnotrawstwo wielkie, ale nie przeszkadza mi to, opium to dla mnie rarytas, od czasu do czasu, na codzień mam morfinę i tramadol.
I to mi na razie wystarczy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.