Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 172 / 13 / 0
w 3miescie jest lipa, albo sprzedaja wode albo herbate albo szczyny, gowno nie towar, 8zl za centa, jak jest w inych miastach? slyszalem ze torun robi prosto z gara za 10zl? probowal ktos tej smoly? prosze o odpowiedz tylko tych co maja cos do powiedzenia
Uwaga! Użytkownik wsburroughs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 149 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: kurt »
wirus HIV żyje średnio ~15 godzin poza żywicielem, wiec teoretycznie.. uuch, straszne, ale można 'odczekać'.
jak jakieś głupoty napisałem to przepraszam, tak mi sie wydaje
ban
  • 172 / 13 / 0
mozna ewentualnie nabawic sie zoltaczki typu b lub c (przejebane), teraz odbywa sie to tak, ze koles ma w swierzej pompce 20ml towaru, ty przy nim musisz pokazac nnowy zapakowany sprzet i wtedy on ci naleje, przynajmniej u mnie tak jest, tzn. bylo
Uwaga! Użytkownik wsburroughs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 185 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: PanMuchomor »
nie lepiej sobie załatwić tramadol i wziąść 400mg niż brać się za kompot ? :rolleyes:
Cenowo wyjdzie podobnie.
Uwaga! Użytkownik PanMuchomor nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper »
w 3miescie jest lipa, albo sprzedaja wode albo herbate albo szczyny, gowno nie towar, 8zl za centa, jak jest w inych miastach?
O ile mi wiadomo to na warszawskim bajzlu kompot kosztuje 10 za centa i jest gówno warty. Ponoć da radę też kupić taki prosto z gara w tej samej cenie, ale do takiego trzeba mieć dojścia. Na pewno nie kupi się takiego na dworcu.
nie lepiej sobie załatwić tramadol i wziąść 400mg niż brać się za kompot ?
Cenowo wyjdzie podobnie.
Nie wiesz o czym gadasz. To tak jakbyś komuś spragnionemu kokainy radził napić się kawy.
Uwaga! Użytkownik lucyper nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 185 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: PanMuchomor »
Nie wiesz o czym gadasz. To tak jakbyś komuś spragnionemu kokainy radził napić się kawy.
Wolę dobrej jakości kawę gdzie jestem pewien że to co piję to kawa, niż kokainę niewiadomego pochodzenia... :rolleyes:

Kawa... ten smak, ten aromat, mmmm....

zapewne jak bym spróbował kokainę to inaczej bym gadał, dzięki Bogu jeszcze nie jest mi niezbędna.

Co do kompotu to ostatnio wywaliłem sporo dobrego maku, wystarczy mi opium które z niego wyciągnąłem.
Jak bym wiedział, to bym Ci wysłał Wsburroughs, byś sobie zrobił.
Uwaga! Użytkownik PanMuchomor nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 144 / 6 / 0
virus hiv ginie cos w 50-60C ... wiec wystarczy na łyżeczke, podgrzać (zagotowac), do strzykawki nowej i ostudzić? nie wim niestety jak z reszta np. WZW zakaźne :/
Uwaga! Użytkownik zielonypanowinietywbialyszal nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 849 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
HCV nie da się zabić gotując, a to paskudna sprawa.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 144 / 6 / 0
a podobno wirusów cieżko jest sie pozbyc filtrujac-niektore sa po prostu takie male ze spokojnie przechodza przez oczka filtrów?
Uwaga! Użytkownik zielonypanowinietywbialyszal nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 849 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
Nie odfiltrujesz wirusów - są za małe.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.