Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 95 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: blotter »
swoja droga czemu wikipedia ice nazywa http://pl.wikipedia.org/wiki/Dekstroamfetamina a nie meth? zawsze myslalem, ze "ice" to meth w krysztalach
JEZUS MA MOC!!!!!
  • 2497 / 49 / 0
@Jon: Faktycznie, moj blad.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 368 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: bigboy8830 »
Polecam z żarówki. Bierzesz żarówę 60 W lub 100W rozwalasz to czarne, wywalasz wnętrzności i czymś długim cienkim twardym i ostrym robisz dziurę w szkle na przeciwko tego czarnego małą następnie walisz do środka sól meth zbierasz w jednym miejscu delikatnie grzejesz aż się rozpuści. Zamykasz oba otwory palcami zbierasz dym w środku a póżniej ostro do płuc i trzymaj ile dasz radę. Sprawdzone i skuteczne. O kurwa jak ciśnie uuuu
I była tam też trzecia grupa więźniów. Ci patrzyli się na ciebie. Patrzyli się na ciebie jakby nie tylko chcieli wciągnąć cię do swojej celi i zrobić z tobą rzeczy patrzyli jakby chcieli zjeść i wysrać twoją duszę jakbyś był niczym.
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
Unia zna ten sposób, toteż wycofali ze sprzedaży żarówki.
לאכול חומצה!
  • 2497 / 49 / 0
Czesto zarowki sa pokryte od srodka jakims syfem i jak sie z nich pali, to jest taki chujowy posmak, cos ala detergenty, dobrze byloby przemyc ja wczesniej jakims spirytusem, czy cos w tym stylu. W koncu zdrowie to podstawa ;)
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 368 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: bigboy8830 »
Spaliłem sporo żąrówek i nie spotkałem się ze zmianą smaku meth zawsze smakował tak samo coś jakby mleko w proszku a pachniał kocimi sikami.
I była tam też trzecia grupa więźniów. Ci patrzyli się na ciebie. Patrzyli się na ciebie jakby nie tylko chcieli wciągnąć cię do swojej celi i zrobić z tobą rzeczy patrzyli jakby chcieli zjeść i wysrać twoją duszę jakbyś był niczym.
  • 17 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: LoVeCrAcK »
Metamfetaminę możesz palić przez sreberko
Potrzebne rzeczy:
METH,rurka o długości od 6 do 11 cm (może być zrobiona z papieru),sreberko i zapalniczka
Jak to zrobić?
metamfetaminę kładziesz na sreberku, pod sreberkiem rozpalasz zapalniczkę (najlepiej bardzo mały ogień- chodzi o to żeby pod sreberkiem podpalać bardzo małym ogniem żeby nie spalić sreberka- i wciągasz opary z meth przez tą rurkę
Uwaga! Użytkownik LoVeCrAcK nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 368 / 10 / 0
lovecrack sposób który podałeś jest wyjątkowo nieefektywny. Znam jeszcze drugi fajny. Sypiemy małe kreski, bierzemy lufkę grzejemy ją do czerwoności z dupy strony a następnie wciągamy ustami te małe kreski przez lufkę, meth waporyzuje błyskawicznie w lufce (bez odpowiedniej praktyki łatwo jest się poparzyć lepiej używać jakiejś grubszej i dłuższej szklanej rurki)
  • 2179 / 31 / 0
czy ja wiem, przy dobrej wprawie można to ładnie wciągać i ze sreberka
  • 235 / 6 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: Koliber »
blotter pisze:
swoja droga czemu wikipedia ice nazywa http://pl.wikipedia.org/wiki/Dekstroamfetamina a nie meth? zawsze myslalem, ze "ice" to meth w krysztalach
ja w sumie nie widziałem jej w innej postaci niz w kryształkach
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.