Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 95 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: blotter »
swoja droga czemu wikipedia ice nazywa http://pl.wikipedia.org/wiki/Dekstroamfetamina a nie meth? zawsze myslalem, ze "ice" to meth w krysztalach
JEZUS MA MOC!!!!!
  • 2497 / 51 / 0
@Jon: Faktycznie, moj blad.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 368 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: bigboy8830 »
Polecam z żarówki. Bierzesz żarówę 60 W lub 100W rozwalasz to czarne, wywalasz wnętrzności i czymś długim cienkim twardym i ostrym robisz dziurę w szkle na przeciwko tego czarnego małą następnie walisz do środka sól meth zbierasz w jednym miejscu delikatnie grzejesz aż się rozpuści. Zamykasz oba otwory palcami zbierasz dym w środku a póżniej ostro do płuc i trzymaj ile dasz radę. Sprawdzone i skuteczne. O kurwa jak ciśnie uuuu
I była tam też trzecia grupa więźniów. Ci patrzyli się na ciebie. Patrzyli się na ciebie jakby nie tylko chcieli wciągnąć cię do swojej celi i zrobić z tobą rzeczy patrzyli jakby chcieli zjeść i wysrać twoją duszę jakbyś był niczym.
  • 1238 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
Unia zna ten sposób, toteż wycofali ze sprzedaży żarówki.
לאכול חומצה!
  • 2497 / 51 / 0
Czesto zarowki sa pokryte od srodka jakims syfem i jak sie z nich pali, to jest taki chujowy posmak, cos ala detergenty, dobrze byloby przemyc ja wczesniej jakims spirytusem, czy cos w tym stylu. W koncu zdrowie to podstawa ;)
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 368 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: bigboy8830 »
Spaliłem sporo żąrówek i nie spotkałem się ze zmianą smaku meth zawsze smakował tak samo coś jakby mleko w proszku a pachniał kocimi sikami.
I była tam też trzecia grupa więźniów. Ci patrzyli się na ciebie. Patrzyli się na ciebie jakby nie tylko chcieli wciągnąć cię do swojej celi i zrobić z tobą rzeczy patrzyli jakby chcieli zjeść i wysrać twoją duszę jakbyś był niczym.
  • 17 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: LoVeCrAcK »
Metamfetaminę możesz palić przez sreberko
Potrzebne rzeczy:
METH,rurka o długości od 6 do 11 cm (może być zrobiona z papieru),sreberko i zapalniczka
Jak to zrobić?
metamfetaminę kładziesz na sreberku, pod sreberkiem rozpalasz zapalniczkę (najlepiej bardzo mały ogień- chodzi o to żeby pod sreberkiem podpalać bardzo małym ogniem żeby nie spalić sreberka- i wciągasz opary z meth przez tą rurkę
Uwaga! Użytkownik LoVeCrAcK nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 368 / 10 / 0
lovecrack sposób który podałeś jest wyjątkowo nieefektywny. Znam jeszcze drugi fajny. Sypiemy małe kreski, bierzemy lufkę grzejemy ją do czerwoności z dupy strony a następnie wciągamy ustami te małe kreski przez lufkę, meth waporyzuje błyskawicznie w lufce (bez odpowiedniej praktyki łatwo jest się poparzyć lepiej używać jakiejś grubszej i dłuższej szklanej rurki)
  • 2179 / 31 / 0
czy ja wiem, przy dobrej wprawie można to ładnie wciągać i ze sreberka
  • 235 / 6 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: Koliber »
blotter pisze:
swoja droga czemu wikipedia ice nazywa http://pl.wikipedia.org/wiki/Dekstroamfetamina a nie meth? zawsze myslalem, ze "ice" to meth w krysztalach
ja w sumie nie widziałem jej w innej postaci niz w kryształkach
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.