Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 425 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Keeda »
Rezzo a to nie było czasem opium? Tak mi się przynajmniej zdawało;p
  • 7 / / 0
Japońce
Nieprzeczytany post autor: Bullet »
Poprostu mają tyle dobrych ziół rożnego gatunku roślin że nie muszą sięgać po narkotyki . A jak mają doła to wpierdalają ryż i morda im sie cieszy .
Uwaga! Użytkownik Bullet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 145 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Redeemer666 »
Tak jak ktoś pisał wcześniej, mentalność społeczeństwa w kwestii odurzania się może się różnić od innych narodów.
Japonia to wysoko rozwinięty technologicznie kraj. Wyobraźcie sobie jazdę na LSD w Tokio, w centrum w godzinach szczytu :cool: . Pooglądajcie sobie zdjęcia stolicy Japonii. Ja bym chciał to przeżyć.
  • 67 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: piotr240 »
do 2002 grzyby byly legalne w japoni. przeforsowali ustawe tuz przed mundialem, weszla juz po.
krazy gdzies wywiad z jakim japonski dostojnikiem w ktorego glupi dzienikarz pyta sie czy legalne grzyby nie beda problemem podczas mundialu a on na to ze nie bardziej sie alkoholu obawia. no i ma racje chlopak

byc moze mi sie pomlilo z korea bo ona tez organizowala mundial.
  • 3251 / 359 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Hahahahaha legalne grzyby problemem podczas mundialu :D

Juz sobie tą zgrzybiona trybunę wyobrażam :D
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 154 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: majed »
A ja słyszałem, że zakazali grzybów w Japonii i Japończycy jednak stwierdzili, że karaoke nie jest fajne.

Tak dla rozluźnienia i zofftopowania. %-D
Jestem samoświadomością organizującą się na przestrzeni przez wieki
  • 3205 / 388 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blu »
Najpopularniejszy drag w Japonii to metaamfetamina. Ziomek który tam był mówił mi że dragi tam są masakrycznie drogie, gram zioła kosztuje ok 100 PLN. Aha i są smartshopy gdzie można kupić różne RC typu 5-HO-DiPT czy 2-CT-7.
Fantasy is what people want, but reality is what they need.
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Aj-waj »
Blu pisze:
Najpopularniejszy drag w Japonii to metaamfetamina. Ziomek który tam był mówił mi że dragi tam są masakrycznie drogie, gram zioła kosztuje ok 100 PLN. Aha i są smartshopy gdzie można kupić różne RC typu 5-HO-DiPT czy 2-CT-7.
drogie w przeliczeniu na zlotowki dla Polakow, czy drogie wedlug parytetu sily nabywczej jena? Bo dla nas 100 zl za gieta to duzo jezeli zarabiamy 2000, ale w japonii moga zarabiac dajmy na to 12 000 zl i dla nich wcale nie bedzie to duzo...
  • 261 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: rejestr »
Blu pisze:
Aha i są smartshopy gdzie można kupić różne RC typu 5-HO-DiPT czy 2-CT-7.
zaciekawiłeś mnie tym zdaniem, może poprzesz tę informację jakimś źródłem?
  • 294 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: opalony chlopaczyna »
dopie*****nie siem mode on: a co to jest metaamfetamina?

też słyszałem o sklepach z rc w japonii, ale nie pamiętam czy opowiadał mi to ktoś wiarygodny. źródła internetowego toże niet.
I guess time flies when you're havin' fun
So enjoy life, you only get one
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.

Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka

Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.

Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.