Japonia to wysoko rozwinięty technologicznie kraj. Wyobraźcie sobie jazdę na LSD w Tokio, w centrum w godzinach szczytu
krazy gdzies wywiad z jakim japonski dostojnikiem w ktorego glupi dzienikarz pyta sie czy legalne grzyby nie beda problemem podczas mundialu a on na to ze nie bardziej sie alkoholu obawia. no i ma racje chlopak
byc moze mi sie pomlilo z korea bo ona tez organizowala mundial.
Juz sobie tą zgrzybiona trybunę wyobrażam :D
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Tak dla rozluźnienia i zofftopowania.
Blu pisze: Najpopularniejszy drag w Japonii to metaamfetamina. Ziomek który tam był mówił mi że dragi tam są masakrycznie drogie, gram zioła kosztuje ok 100 PLN. Aha i są smartshopy gdzie można kupić różne RC typu 5-HO-DiPT czy 2-CT-7.
Blu pisze: Aha i są smartshopy gdzie można kupić różne RC typu 5-HO-DiPT czy 2-CT-7.
też słyszałem o sklepach z rc w japonii, ale nie pamiętam czy opowiadał mi to ktoś wiarygodny. źródła internetowego toże niet.
So enjoy life, you only get one
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.