Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 17 / / 0
Popieram, czekolada na bani potrafi sie wkrecic :-D Raz siadlem i cala moja ulubiona
[ external image ]
jak juz wspomniana tu wczesniej maszyna, zjadlem popijajac kazdy kes mlekiem :-p
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Plutaz »
Ahhh. Ja to jak przychodze do domu po paleniu. Dobieram się do lodówki(ahh) chociaż zazwyczaj tam nie ma rarytasów to biorę co się da. Wszystko smakuje jak ambrozja. Jem Jem Jem i jem . Często nawet nie czuje czym jestem najedzony i się boje ,że pęknę ;). Raz jak się mocno upaliłem to czym więcej jadłem to mi się więcej chciało.
Ja zazwyczaj jem sobie lody za 60 groszy "hit" . Mmm on mi naprawdę smakuje jak baton "mars"
Ostatnio zmieniony 23 maja 2009 przez Plutaz, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 111 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: FlaT^ »
Osobiście jak na fazie czegoś nie wszemram to można uznać ją za nieudaną - cokolwiek - wielokrotnie wspominana czekolada, jakieś ciastka, wypad na pizze/kebaba, nawet przygotowane w domu kanapki - wszystko to niesamowicie dobrze wchodzi po paleniu i po prostu cieszy. :)
Contact me on Safe-mail: fla7
  • 750 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
Om nom nom nom nom...

Najlepsza wkręta jak jem zajebiste czipsy paprykowe, a po zejściu okazuje się że to były np. cebulowe.

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 883 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Elwis »
Nie wyobrażam sobie, żeby coś miało mi nie smakować po bace -- tyle w tym temacie. :) Podobnie jest z resztą w z węchem.
Ostatnio zmieniony 26 maja 2009 przez Elwis, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.