Homologi, izomery i pochodne dimetoksyamfetaminy.
Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Nieuniknione? Nawet jesli, to zawsze można zminimalizować liczbę poszkodowanych poprzez nieco bestialskie środki w postaci zamknięcia dostepu dla osób będących potencjalnymi chcicielami nabycia zabawek neuroprzekiaźnikówych, które to osoby nie miały namiaru na panów a,b,c przed dniem powiedzmy lub ewentualnie napiszmy dzisiejszym. Jak panowie abc zrobią, to już ich sprawa, moja propozycja jak dla ich, tak dla klientów dobra.
Dwóch typów dawkowało dragonfly na czuja, liżąc czubki palców i maczając w woreczku z DF. Szacuje się, że zjedli 5-10mg, czyli kilkukrotnie za dużo, ale nie tak strasznie za dużo.
Biedacy, wyobrażam sobie bodyload
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
Bezsensu. Czyli jak ktoś nie miał namairu i nie zdobył go do tej pory to ma mieć odcięty dostęp ? Jak będziesz weryfikował kto powinien dostac kontakt a kto nie ? Pozatym dla panów a,b,c liczy się też zysk, czym mniej klientow tym jest on mniejszy.

I postaw się w innej sytuacji. Jesteś nowy na forum, ćpasz od 3 lat rózne środki, ale przez to że na forum jesteś od miesiąca, nikt ci dostępu nie da. Widzisz w tym jakiś sens ?
  • 5299 / 104 / 0
I postaw się w innej sytuacji. Jesteś nowy na forum, ćpasz od 3 lat rózne środki, ale przez to że na forum jesteś od miesiąca, nikt ci dostępu nie da. Widzisz w tym jakiś sens ?
Tak, widzę w tym sens. Sam po miesiącu nie miałem dostępu do tego i owego. Ponieważ nie mam zamiaru ani wykitować ani przynajmniej na razie kończyć z ćpaniem czy okresowo czy też na zawsze, chcę mieć dostęp do tego i owego możliwie jak najdłużej. Wypadki przy dawkowaniu przez osoby nieostrożne moga przyczynić się do ukrócenia legalności niektórych substancji, co za tym idzie, możliwość kupienia tego srego i owego będzie kurewsko utrudniona, czego ani Tobie ani sobie ani nikomu innemu, kto ma możliwość nabycia tego srego i owego, nie życzę. Poza tym skąd wiesz, że osoba zarejestrowana od miecha nie jest niebieskim? Tego w sumie zawsze się nie wie, ale jakoś powinno się zasłużyć na zaufanie, bo już nie chodzi o pochodzenie komisariatowe ale powiedzmy nieodpowieni wiek. Uwierz na słowo, ale nie każdy musi być tak błyskotliwy jak Ty i nie każdy doczyta, że karton ważki zawiera około miligrama i na przykład 10mg może zafundować mu szpital, wpade i zajebisty przypadł - chodzi mi tu głównie o roztwory lub proszki pana dragonflaja. Pochopne rozdawanie namiarów tfu tfu tfu może sie źle skończyć, stąd mój post. Ale tak jak mówię, zrobią jak zechcą i ja na to wpływu nie mam.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 254 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: eikrl »
Za dużo pierdolonych kretynów ma dostęp do RC. Dzieci którym znudził się "akodin i zajebista bania po nim", zachciały "filmów jak po kwasie", i zabierają się za RC, do których dostęp jest łatwiejszy niż do LSD czy jakichkolwiek "kwadratów".
Uwaga! Użytkownik eikrl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
No niestety niektórzy nie zdąją sobie sprawy czym tak naprawde jest RC i co sie z tym wiąże.
Czytałem też gdzieś o śmierci o gbl+ dragonfly ale nieznajde teraz linka, dlatego też ostrzegam przed mixem z dxm który niektórzy chwalili w topiku głównym.
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2008 przez Mayday, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 1285 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
kiedyś na erowidzie czytałem o śmiertelnym przypadku przedawkowania 5-meo-dipt
a było to tak

2 homoseksualistów postanowiło się mocno zabawić (znane są afrodyzjakalne właściwości 5-meo-dipt) więc podczas miłosnych igraszek jeden drugiemu załadował doodbytniczo 100mg 5-meo-dipt sic!! hahahaha
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: TW Leszek »
Mnie ten cały BDF zaczął się coraz mniej podobać. Trochę mnie pojebało od jedzenia go częściej. Złapałem paranoję, ostatnio jak po ciemku biegałem sobie lasem, to widziałem wszędzie zwłoki, worki zwisające z drzew ze zwłokami, kurwa, posrany spierdalałem z lasu jak najszybciej. Potem wyobrażałem sobie Piotrka Zonko z odrąbaną głową. Nieprzyjemne kurwa, hehe.

Robię sobię przerwę długą.

Acha, śpię z nożem, chodzę wszędzie z nożem. Nie wiem czemu. No i biorę prysznic 4 razy dziennie, od czasu pewnego tripu na BDF, gdzie wkręciłem się w branie prysznicu. :-D

Ale spoko, teraz na trzeźwo wszysto powoli przechodzi.

A miksy BDF/DOC czy inne + dxm uważam za pojebane i gratuluję głupoty biorących.
Nie macie pojęcia o szkodliwości BDF, bo jest to dość nowa substancja, a uważacie się za obeznanych w temacie, i wpierdalacie "kwasy" z acodinem i chÓj wie jeszcze z jakimiś benzydaminami. Gratuluję.

Albo typ gringo, wielki oświecony kwasożerca, który ostatnio pisał takie pierdoły o wszechświecie, że gimnazjalista mający 4 z fizyki w szkole by go wyśmiał. Wielkie mi oświecenie po psychedelikach, hehehe.

To są zabawki, owszem, ale do tego na prawdę trzeba podchodzić bardzo ostrożnie.

ksionc: Ty jadłeś sporo RC. Czy zmieniło to coś w Twoim zachowaniu?
Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 2008 przez TW Leszek, łącznie zmieniany 2 razy.
To konto zostało zbanowane a osoba za nie odpowiedzialna strącona do ciemnego lochu.
                                                                                             Pozdrowienia z Jamajki.
  • 56 / / 0
Nieprzeczytany post autor: paszczak420 »
uważaj tam, jak już pojedziesz podupić z taką psychozą

wnosząc z mojej filmoteki zwłoki prostytutek nie są najłatwiejszą rzeczą w ukryciu, a zaschnięta krew na kotarach nie schodzi od wody z mydłem
Uwaga! Użytkownik paszczak420 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
TW Leszek pisze:
Albo typ gringo, wielki oświecony kwasożerca, który ostatnio pisał takie pierdoły o wszechświecie, że gimnazjalista mający 4 z fizyki w szkole by go wyśmiał. Wielkie mi oświecenie po psychedelikach, hehehe.
Odbij ziom. W dupie byłeś, gówno widziałeś.
לאכול חומצה!
  • 1285 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
[quote="TW Leszek"]

ksionc]

myślę że nic
ale ja zabawek typu DF,DOC,DOI nigdy nie zarzucałem w ilości większej niż 1 tektura. Nigdy nie mieszałem z innymi dragami, raz tylko na ważce ściągnąłem parę buchów zioła, zdarzało się też wypić jakiegoś browarka, ale żeby wpierdalać do tej fazy paczkę Acodinu? to trzeba być już trochę pojebanym i kompletnie nie szanować zdrowia

nie jebałem się też w akcje 'nie spania' po 48h tylko po 12-18h tripu wrzucałem na zejście klona czy kodeinę i dawałem trochę odpocząć wymęczonym zwojom.

Czasem tylko kilka dni po mocniejszym tripie na ważce, zostawała jakaś awersja do mięsa i mnie odrzucało od mięsnych potraw. Po kilku dniach przechodziło (ostatnie kartony były dosyć mocne)

Tak samo jak tobie mi też te wszystkie fenetylaminy już przejadły, zostało mi jeszcze kilka tektur i trochę 2C-E, ale na razie w ogóle nie mam ochoty tego ćpać, jak juz chcę sobie zapodać trochę psychodeli to teraz wrzucam typtaminę 4-AcO-DMT. Tryptaminka o wiele lżejsza dla ciała i umysłu a wrażenia po niej są jeszcze lepsze niż po DOC czy df.
W ogóle ze wszystkich rc jakie próbowałem najlepsza okazała się właśnie ta tryptamina 4-AcO-DMT

Najgorszym niewypałem okazały się stymulanty jak desoxy, MDPV, butylone. Zwykła feta działała lepiej niż te wszystkie stymulanty razem wzięte.
Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 2008 przez ksionc, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.