how he could just make the law to bend
Fucking fascist and retarded slut of his
don't let them tell you to do that or this
Cripples rule everything around me
C.R.E.A.M, that's not my place to be
nareszcie ten temat ^^
ogólnie po opiatach zapalenie papierosa jest jedną z najwspanialszych rzeczy - wzmacnia działanie i ogólnie jest bardziej przyjemną czynnością niż palenie na trzeźwo.
zauważyłam, że po amfetaminie też papieros jest wspaniały, ale nie aż tak.
Wczoraj zapaliłem w momencie, tak mi się wydaje, bezpośrednio poprzedzającym szczyt i mnie pięknie rozjebało. Zatoczyłem się do łóżka, obraz mi się rozmazał i jakiś czas leżałem bezwładnie na łóżku, ze słuchawkami na uszach, przeżywając piękny high. Myśle, że w tym "kopie" papieros, zapalony w odpowiednim momencie, miał swój niepośledni udział.
Dr.Evil pisze: LOL może ja jestem UFO ale od fajek jestem ostro uzalezniony i zawsze jak na kodzie zapale a zdarza to się pare razy podczas fazy.... to mi to oslabia faze i to wyraźnie
Ale ta pierwsza opcja pojawia sie czesciej.
Co do fazy to nie zauwazam zeby fajki ja wzmacnialy albo zmniejszaly, nawet na to nie wpadlam ale dzieki, teraz sobie wmowie ze wzmacniaja i tak bedzie ;p
p.s. faje jak faje ale kocham zapach kadzidelek po kodzie ;)
Dr.Evil pisze: LOL może ja jestem UFO ale od fajek jestem ostro uzalezniony i zawsze jak na kodzie zapale a zdarza to się pare razy podczas fazy.... to mi to oslabia faze i to wyraźnie
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?