Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 85 / 2 / 0
chce sie palic i pali sie milo, ale mi jednak najprzyjemniej sie kopci zaraz po thc albo podczas dzialania lsa jak juz sie dobrze rozkreci: ). po prochu czy kółkach tez pale (palilem, bo dawno nie bralem tego scierwa) duuzo wiecej, ale tym papierosom nie towarzyszy taka przyjemnosc tylko dzika pozadliwosc nastepnego: d.
Here is something you can't understand
how he could just make the law to bend
Fucking fascist and retarded slut of his
don't let them tell you to do that or this

Cripples rule everything around me
C.R.E.A.M, that's not my place to be
  • 369 / 12 / 0
Co mam odstawić? Morfinę na jakiś czas? Tego kurestwa się nie da odstawić. A kodeina już nigdy mnie nie będzie kopała, jakby sobie jej nie wsadził, bo na kopa nie da rady.
  • 107 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: konserwa »
tak! tak! tak!
nareszcie ten temat ^^

ogólnie po opiatach zapalenie papierosa jest jedną z najwspanialszych rzeczy - wzmacnia działanie i ogólnie jest bardziej przyjemną czynnością niż palenie na trzeźwo.

zauważyłam, że po amfetaminie też papieros jest wspaniały, ale nie aż tak.
Uwaga! Użytkownik konserwa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: donmaryano »
Najlepiej to 40 minut po zaaplikowaniu kody zajarac se jointa... nie poznalem dotad nic przyjemnijszego :D
Uwaga! Użytkownik donmaryano nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
Mówiąc, że papierosy po kodeinie smakują wspaniale, Ameryki nie odkryje.
Wczoraj zapaliłem w momencie, tak mi się wydaje, bezpośrednio poprzedzającym szczyt i mnie pięknie rozjebało. Zatoczyłem się do łóżka, obraz mi się rozmazał i jakiś czas leżałem bezwładnie na łóżku, ze słuchawkami na uszach, przeżywając piękny high. Myśle, że w tym "kopie" papieros, zapalony w odpowiednim momencie, miał swój niepośledni udział.
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 157 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dr.Evil »
LOL może ja jestem UFO ale od fajek jestem ostro uzalezniony i zawsze jak na kodzie zapale a zdarza to się pare razy podczas fazy.... to mi to oslabia faze i to wyraźnie
Destination Unknown
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
Dr.Evil pisze:
LOL może ja jestem UFO ale od fajek jestem ostro uzalezniony i zawsze jak na kodzie zapale a zdarza to się pare razy podczas fazy.... to mi to oslabia faze i to wyraźnie
Nie jesteś UFO ;] wszystko się zgadza niestety :/ ale ja i tak się nie moge oprzeć
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Buka »
Roznie to bywa. Czesto mam tak ze pale jednego za drugim i sprawia mi to ogromna radoche a czasem jednego do konca spalic nie moge bo mi nie smakuje.
Ale ta pierwsza opcja pojawia sie czesciej.
Co do fazy to nie zauwazam zeby fajki ja wzmacnialy albo zmniejszaly, nawet na to nie wpadlam ale dzieki, teraz sobie wmowie ze wzmacniaja i tak bedzie ;p

p.s. faje jak faje ale kocham zapach kadzidelek po kodzie ;)
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2007 przez Buka, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 622 / 26 / 0
Dr.Evil pisze:
Mam tak samo... Jesteśmy jakąś zjebaną mniejszością ;) Większości osobom szlug podbija fazę... Ehh.
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 287 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: khabarakH »
Fajek nie palę, natomiast dobra tabaka na kodzie to zajebista sprawa. Nie chodzi o działanie nikotyny, tylko o sam jej smak. Dobra, smakowa tabaka + piwko + coś dobrego na zagryzkę i jest gitara. Najlepiej mi to wszystko podchodzi, jak oglądam Władce Pierścieni lub Archiwum X. Ogólnie oglądanie czegoś klimatycznego na C to moje ulubione zajęcie.
Uwaga! Użytkownik khabarakH nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.

Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.