Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 803 / 6 / 0
Dajcie spokój, Człowiek honoru jak chcesz się spełnic to proszę do PISu czy oddziałów Młodzieży Wszechpolskiej :-)

OOoo własnie kochane buchaje pora odwiedzić silownie przecież musimy pobić zatwardziaóych przeciwników zielska ... Wszechpolaczków :-D

Dałeś tani popis. To nie lista dyskusyjna onetu i ja nie mam zamiru podnosić sobie ciśnienia i rozkładać na czynniki pierwsze twoich wypocin, które wyssałeś sobie z palca czy taniego brukowaca goniącego za sensacją.

edit:
Bardzo denny opis :-)

"Najpierw trawa, potem żyła to jest kwestia tylko paru twoich lat,

Możesz palić tylko skręty, jutro wypróbójesz hasz,

Do strzykawki tylko sięgnąć, na 100& AIDSa masz"

buhehe
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2006 przez yam'teoretyk, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: junqer »
Zdechły Szczur pisze:
To ma być prowokacja? Żart? Bo nie kumam co chciałeś przez to osiągnąć?
Człowiek Honoru pisze:
Nie to nie prowakacja. To moje osobiste, szczerze przemyślenia.
Wiesz, ze tak powiem po ch**u.
Uwaga! Użytkownik junqer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 6 / 0
Człowiek honoru a czego oczekujesz w zamian? Z taką wydumką to pod zły adres trafiłeś... Nikt cie tutaj nie pochwali, ani nikogo nie "naprostujesz" swoimi dennymi teoriami. Proszę o jakieś informacje na temat bojówek zwolenników cannabisu. Jak to sie odbywa i gdzie takich można spotkać.
  • 475 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fiesta »
no super. najpierw był nawracający ksiądz (?), potem była psychiatra, ze swoją ciekawościa naukową, teraz jest propagandowiec młodzieży wszechpolskiej. kto następny?
Uwaga! Użytkownik Fiesta jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 463 / 10 / 0
mi tu brakuje jakiegos polityka, chetnie tez bym pogadal z farmaceutką albo mafiozem ;O
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 6 / / 0
Człowiek honorowy nie bierze narkotyków.
  • 382 / 8 / 0
Człowiek Honoru pisze:
Stajemy się ofiarą relatywizmu moralnego, tolerancjonizmu - demoliberalnej zgnilizny
Piszę z pełną odpowiedzialnością]
Nagle oto ci, którzy biorą dragi niestety przestali być uznawani za margines społeczny.
[/quote]
Nie przyszło ci do głowy, że to trochę... "nieeleganckie" wrzeszczeć "łooooo, ćpuny, pedały, lewacy to margines!!"? Trochę więcej szacunku dla ludzi, w końcu wszyscy jesteśmy ludźmi niezależnie od tego, czy dokonujemy dobrych, czy złych wyborów.
Człowiek Honoru pisze:
śmiecie, mendy społeczne ćpające różne świństwa
P. wyżej.
Aha - proponuję poczytać trochę o psychologii nazizmu. Niebagatelne skutki psychologiczne miało to, że nagle w III Rzeszy "wolno" było nazwać Żydów robatcwem.
Człowiek Honoru pisze:
chcą nam wmówić, że "trawka" to nie narkotyk, tylko niegroźna używka, która prawie wcale nie uzależnia, a narkomani od niej uzależnieni, jeśli nawet faktycznie istnieją, są nieszkodliwi społecznie.
Jestem bardzo ciekawa twojego zdania na temat tytoniu, alkoholu i kawy.
Człowiek Honoru pisze:
Istnieją nawet grupy chcące legalizacji wszystkich narkotyków, argumentujące to tym, że to co kto wprowadza do swojego organizmu to jego prywatna sprawa.
Może od razu nadmienię, że jestem przedstawicielką tej właśnie tendencji, żeby nie było wątpliwości.
Człowiek Honoru pisze:
Każdy przeciwnik narkotyków jest nazywany przez nich faszystą i uważany za nietolerancyjnego i zacofanego.
W twoim wypadku są niestety daleko mocniejsze podstawy do użycia takiego określenia, niż twoja wrogość wobec jakiegokolwiek użycia narkotyków.
Człowiek Honoru pisze:
Nie tylko handlowanie i posiadanie narkotyków powinno być zakazane, ale również ich gloryfikowanie i propagowanie.
Czy w Polsce karalne jest bycie zwolennikiem zmiany istniejącego prawa w tej lub innej kwestii?
Człowiek Honoru pisze:
My, przeciwnicy narkotyków jesteśmy przeciwko nim nie dlatego, że jesteśmy prawicowcami, czy konserwatystami, tylko dlatego, że jesteśmy ludźmi i troszczymy się o tych co są wokół nas.
Proponuję, żeby każdy troszczył się o siebie.
Jeżeli aż tak leży ci na sercu dobro innych choćby kosztem ich własnego zdania, proponuję utworzenie inicjatywy obywatelskiej na rzecz zakazania pewnych dyscyplin sportu. Za organizowanie skoków bungy - 15 lat. Za posiadanie nart lub sprzętu wspinaczkowego - 5 lat. I oczywiście jeszcze skoszarowanie społeczeństwa, żeby możliwa była kontrola nad ich sposobem odżywiania.
Człowiek Honoru pisze:
Człowiek honorowy szanuje bliźnich.
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: podkowa »
Degeneracja i narkotyki to idzie w parze tu się zgadzam!
Ale tacy jak Ty Człowieku honoru są tak samo efektem degeneracji jak narkomania!
Szkody wyrządzone przez twoje poglądy mogą być znacznie większe od narkomanii -był kiedyś taki malarz z takim śmiesznym wąsikiem ja mu tam było...
UWAGA! Wszystkie moje posty zostały zmyślone i powstają gdy mam nawroty schizofrenii  !
  • 39 / 1 / 0
Człowiek Honoru pisze:
A pijesz alkohol?? Palisz papierosy? Jak tak to nie jestes człowiekiem honoru, niczy sie nie różnisz od ludzi biorących narkotyki.
Ostatnio zmieniony 16 lipca 2006 przez michallw, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 803 / 6 / 0
Człowiek Honoru pisze:
I dlatego czuje sie lepszy od innych i może innych określać jak mendy społeczne? Płytkie myślenie człowieku...

podkowa pisze:
był kiedyś taki malarz z takim śmiesznym wąsikiem ja mu tam było...
On byl także koprofilem ;-) Człowiek honoru, a ty co preferujesz?

Dajcie spokój z takim typem chcący nie wiem w sumie co osiągnąć. Proszę adminów o usunięcie tematu do śmietnika, bowiem zostałem urażony określeniem mendy społecznej, posądzony o oragnizowanie bojówek przy przekonać resztę społeczeństwa do jednej właściwej używki, bo z jedynym właściwym radiem już nie mam jak konkurować.

no :-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.