Ten miks i odpowiednio uważne przygotowanie/nastawienie zapewnia tak intensywne przeżycia, że naprawdę trudno nam sobie wyobrazić, byśmy spróbowali MDMA osobno, albo z kimś kogo się nie kocha, bo to tak otwiera do samego końca..
Seks po MDMA jest zupełnie niepojęty, trwa wieczność, wszystko tak cudownie falowo, każde spojrzenie dotyka głęboko i pieści, czysta obecność, wszystkie słowa są dozwolone, jest bluźnierczo i święcie jednocześnie, zresztą wszystko jest jednocześnie..i tak INTENSYWNIE. I ta wolność wyrażająca się w każdym ruchu, nie ma podziału na wewnątrz i na zewnątrz, żadnych odległości, wolność..Nie ma ciebie ani mnie albo po prostu jesteśmy.
Co do miejsca to jak dla mnie wystarczy łóżko i blisko prysznic lub wanna..nic więcej nie potrzebuję :)
Lecz trzeba uważać, żeby nie być pod wpływem extasy za każdym razem, albo w przeważającej ilości przypadków. Bo później na trzeźwo nie będzie już cie tak kręciło. Straci urok.
edit:
A co do miejsca, to będąc pod wpływem MDMA nie ma to znaczenia... jak jest chcica, to wystarczy namiastka prywatności ( jeśli w ogóle tak to można nazwać) może być imprezowy kibel, park, brama...
Spaliłem prawie pół paczki w 30 minut (wchodziły jak złoto, fajne uczucie) a potem spartoliłem sobie fazę, bo mnie zaczęło "mulić w żołasie" :/
I do tej substancji zdecydowanie preferuję plener i naturę.
dudeml pisze:A jak nie lubisz dyskotek, klubow, itp?
tyle z mojej strony. :)
jestem ciekawa co to było w takim razie. kilka razy już na coś takiego się natknęłam jeśli chodzi o nielegale. a nawet 2-3x legalnie za czasów dopalaczy
Z racji, że siedzę w klimacie oldschoolu gitarowego uwielbiam puścić sobie pink floyd, led zeppelin i oddać się tej muzyce. Czuję ją wtedy każdym mięśniem. Do tego jakieś śmieszne tripy w stylu: koleżankę trzeba odebrać z drugiego końca miasta? Idziemy!(a raczej lecimy) ;)
Nie twórz za często muzyki na MDMA bo zaniknie Ci ten naturalny zmysł komponowania czegokolwiek. Przerabiałem , ciężko się późnej przyzwyczaić do trzeźwego twórczego myślenia.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.