najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 645 / 3 / 0
[quote="Korlic"]
Fubar]

Nie chciałem nic oceniać .. to po prostu Czysta ciekawość.
A nasiona rzeczywiście są dosyć małe.
niewiele więcej na tych fotach widać. zresztą to i tak do "genów" w środku ma się nijak wiec....

ps: : nie mogę się powstrzymać :LOL: - nasiona -nie z jednego krzaka raczej: te mniejsze sa wielkości dziczki: widzę także 2 odbiegające mocno wielkością : eee..

cholera czyste jasne wyraźne makro . rotfl. Nieważne.. Co wyrośnie będziesz wiedział: po fakcie.

bo tak naprawde: to równie dobrze może być efekt przekopania worka karmy w celu wyszukania najmnjeszych ;)

co to za APARAT :?:
[ external image ]
Włókna azbestowe mogą być komplementarne do nici DNA.
  • 273 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: Korlic »
Canon.A250 Do tego makra przystępowałem kilka razy :> Jedno wychodziło lepiej inne gorzej. Te wyszły najlepiej. A aparat całkiem fajny :) Czyli jaka jest szansa że to nie jest przemysłówka ? BTW. Można w polsce legalnie założyć Grow Shop ?
Yofcborc!
[url=http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12360]White Skunk Growlog[/url]
  • 645 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fubar »
[quote="Korlic"]
Canon.A250 Do tego makra przystępowałem kilka razy ]

Nie podejmuje sie okreslać "genów" i pochodzenia odmiany po wygladzie nasion: ale jeśli nasiona są małe z rysunkiem + maja dziubek w miejscu gdzie sie trzymaja rośliny [ perzemyslówki maja to upośledzone: i ich nasiona sie praktycznie nie osupuja same..] : to raczej nie przemysłówka : a co to : mnienie pytaj.

nastepne pytanie nie do tego działu
Ale zasada jest taka, że wolno sprzedawać
wszystko co nie jest nielegalne: o ile się płaci podatki : [ poponuje dział: hemp lobby]
Włókna azbestowe mogą być komplementarne do nici DNA.
  • 92 / / 0
Nieprzeczytany post autor: k44 »
6. Ja mialem kiedys WR z Nirwany nasionka byly maluskie w porownaniu do Euforii z DP ale palenie bylo zajebiste.
Udalo mi sie uratowac 1 dziewczyne z 10 hehe
I jak poszla na flo to oberwalem jej wszystkie dolne galazki
Jak ja zobaczylem za 1,5 miesiaca to byl to 1 zbity gruby top miala moze okolo 40cm wysokosci i na chudej nozce byl bardzo druby top.
Uwaga! Użytkownik k44 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.