najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 273 / 8 / 0
Siema :) Dostałem od kumpla 7 nasion early sativa. Ale dziwi/ frapuje mnie jedna rzecz- nasiona są bardzo małe. Są mniej więcej 1-2mm długości. Wszystkie są ciemne i wyglądają zdrowo. Czy odmiany narkotyczne MJ mogą tak wyglądać? Pease. Przy okazji wątek o ES :) (pestki kupione w coffeshopie NL) Czekam niecierpliwie na odpowiedź. Korlic Kiedy moge zasadzić już sadzonki na in aby na outa się spokojnie nadawały? Chodzi mi o taki w miare wczesny czas.
Ostatnio zmieniony 07 marca 2006 przez Korlic, łącznie zmieniany 1 raz.
Yofcborc!
[url=http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12360]White Skunk Growlog[/url]
  • 645 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fubar »
[quote="Korlic"]
Siema ]

Mogą być takie małe.
Z jakiego seedbanku sa te nasiona? Co to konkretnie za odmiana? [ nie znam takiej: to jakieś bag seeds? ]
Zakładajac, że sadisz sadzonki około 15 maja. Kiełkować je możesz: w pierwszym tygodniu kwietnia: o ile masz gdzie je trzymać: przy czym lepiej jest je potrzymać przy ciagłym sztucznym oświetleniu.
Włókna azbestowe mogą być komplementarne do nici DNA.
  • 273 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Korlic »
Easy sativa.. sorry koleś przekręcił.. :) Fotki zapodam potem
Yofcborc!
  • 645 / 3 / 0
[quote="Korlic"]
Easy sativa.. sorry koleś przekręcił.. ]

czyli femi? Ciekawe. ..
szkoda, że femi.

zapodaj fotki z linijka obok: jestem ciekaw. [ nie org. czo org? zapakowane ]
  • 273 / 8 / 0
Fubar nie femi :) Pare pestek zrobie jak bedziesz chciał to sie do mnie zgłoś na maila. Ja to od kumpla dostalem ktorego kuzynka kupila mu w paczkach wielkich po 100 pestek.* Fotki z linijką już zrobione tylko że kumpla od cyfrówki na gg nie ma jak będzie to dam znać. :] BTW. Ostatnio z kumple szedłem przez miasto i zastanawialiśmy się jak możesz wyglądać. W hurtowni elektrycznej znaleźliśmy Ciebie :) Kolo wzrost ~180 bródka, zarościk siwizna przeplatana ciemno-bląd włosami. Dobrze zbudowany ale nadal szczupły. Jak bardzo się myle? :]
Yofcborc!
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: DRAKOS »
Easy sativa to raczej bedzie feminized , dokladniej z Female seeds. Sam biore na tegoroczny out 4 pestki easy sativa oraz 4 pestki maroc :)
Uwaga! Użytkownik DRAKOS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 3 / 0
Korlic pisze:
Fubar nie femi ]

acha .. paczki po 100 : bardzo ciekawe. Największe paczki z banku to chyba 40 sztuk: out mix z sensi.. ale ja się nie znam... ;P
Korlic pisze:
. Ostatnio z kumple szedłem przez miasto i zastanawialiśmy się jak możesz wyglądać. W hurtowni elektrycznej znaleźliśmy Ciebie ]
Bardzo : pokurcz około 150 : brak zarostu : dziki wzrok: ;)

ps: odmiany "bankowe" maja najczesciej nasiona srednie do dużych dosyć : statystycznie mniejsze od papu kanarkowego: - jeśli sa bardzo małe moga być podejżanego pochodzenia: ale jeśli to coś z pewnego źródła.. to.. co innego.

ps2: nasion nie potrzebuje : nie uprawiam od dosyć dawna ;P
  • 273 / 8 / 0
Właśnie źródła za bardzo nie znam. Pestki kupił w KOFISHOPIE :] Papu dla kanarek wykluczam bo za małe. Niedorozwinięte... ee też raczej nie - są one ciemne i wyglądają na zdrowe. Chce posadzić pod lampami jak najwcześniej aby obzaić kiełkowalność jka rosną etc. Fotki będą dzisiaj po szkole (ok 15-22) peace. Gadałem z kolesiem i powiedział że breederem jest poprostu tamten shop. Miał to w swojej ofercie i pestki sprzedaje teraz. (tak to skumałem) ;] Spadam.
Yofcborc!
  • 645 / 3 / 0
ok: w takim razie czekam na fotki nasion: a potem na sprawozdanie z uprawy:
  • 273 / 8 / 0
Fubar: obiecywane przzee mnie fotki :) Z niecierpliwością czekam na twoją ocene.
[ external image ][ external image ]
Pokój bracie !
Yofcborc!
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.