Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
rodzinki po 50mg nie rozbudzisz ale ja po 200 miałem już spotkanie ze starszym ;)
Dawka: 50mg, 75kg
Od strony wizualnej absolutne zero, nie miałem nawet najmniejszego CEV'a. Generalnie substancja w 90% przypominała mi dex'a. Taka sama lekkość, lekka bezwładność kończyn, trochę znieczulające działanie. Porównałbym do jakiś 450mg kaszlaka. Czas działania to było u mnie jakieś 3 godziny, przez co rozumiem że 3 godziny po wzięciu zaczęły znacznie słabnąć efekty. na tyle że postanowiłem iść spać, co bez problemu mi się udało. Zarzuciłem ok 22:20, całość zeszła ok 8:30 rano. Następnym razem tyle samo IM lub z jakimś inhibitorem bo tak to nie ma sensu :)
Zauważyłem również, że nikotyna zdaje się 'nie działać' będąc pod wpływem metoksetaminy.
gaciek pisze: Dawka: 50mg
Od strony wizualnej absolutne zero, nie miałem nawet najmniejszego CEV'a.
Thirteen, zdecydowanie potwierdzam, małe dawki mxe są naprawde fajne ;)
Psychedelein z języka greckiego ψυχή (psyche, "umysł") i δηλείν (delein, "ukazywać, objawiać"), czyli w wolnym tłumaczeniu "objawiający umysł".
Czy w razie problemów na fazie np. bat trip można zastosować jakieś benzo na uspokojenie? (mam xanax) czy raczej nie nie pomoże?
Pozdrawiam.
Ps: jest w ogóle możliwy bad trip na tym :D?
Ps2: ile trwa cała faza np przy podaniu 50mg? chodzi mi o czas do całkowitego zaniknięcia działania.
Pod wpływem MXE raczej rzadko palę, ale zauważyłem, że na zjeździe (100-150mg) następnego dnia rano fajka może na kilka minut zdewastować błędnik.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.