Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
rodzinki po 50mg nie rozbudzisz ale ja po 200 miałem już spotkanie ze starszym ;)
Dawka: 50mg, 75kg
Od strony wizualnej absolutne zero, nie miałem nawet najmniejszego CEV'a. Generalnie substancja w 90% przypominała mi dex'a. Taka sama lekkość, lekka bezwładność kończyn, trochę znieczulające działanie. Porównałbym do jakiś 450mg kaszlaka. Czas działania to było u mnie jakieś 3 godziny, przez co rozumiem że 3 godziny po wzięciu zaczęły znacznie słabnąć efekty. na tyle że postanowiłem iść spać, co bez problemu mi się udało. Zarzuciłem ok 22:20, całość zeszła ok 8:30 rano. Następnym razem tyle samo IM lub z jakimś inhibitorem bo tak to nie ma sensu :)
Zauważyłem również, że nikotyna zdaje się 'nie działać' będąc pod wpływem metoksetaminy.
gaciek pisze: Dawka: 50mg
Od strony wizualnej absolutne zero, nie miałem nawet najmniejszego CEV'a.
Thirteen, zdecydowanie potwierdzam, małe dawki mxe są naprawde fajne ;)
Psychedelein z języka greckiego ψυχή (psyche, "umysł") i δηλείν (delein, "ukazywać, objawiać"), czyli w wolnym tłumaczeniu "objawiający umysł".
Czy w razie problemów na fazie np. bat trip można zastosować jakieś benzo na uspokojenie? (mam xanax) czy raczej nie nie pomoże?
Pozdrawiam.
Ps: jest w ogóle możliwy bad trip na tym :D?
Ps2: ile trwa cała faza np przy podaniu 50mg? chodzi mi o czas do całkowitego zaniknięcia działania.
Pod wpływem MXE raczej rzadko palę, ale zauważyłem, że na zjeździe (100-150mg) następnego dnia rano fajka może na kilka minut zdewastować błędnik.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.