Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Ale dawka 300mg (20 tab) działa na mnie bardzo mocno. Nie jestem już w stanie chodzić, totalne znieczulenie całego ciała itp.
Czy to jest nadwrażliwość? Dodam,że ważę niewiele 61kg.
Dlaczego?
stwierdzam, że jestem nadwrażliwy
300mg i było nieprzyjemnie, nie mogłem normalnie patrzeć bo cały czas wrażenie jakbym robił zeza(problemy z patrzeniem)
następnym razem zjem jedną pakę (150 mg) i zdam relacje ;)
Mateo017 pisze:Kurcze, ja za każdym razem gdy wrzucałem miałem nie przyjemne efekty, również zez i jakoś tak nieprzyjemnie na początku.Może to taka natura deksiwa :)
uważam że to nadwrażliwość. muszę się zaopatrzyć w dextera i zrobić próbę uczuleniową bo ją ominąłem :)
tobie też proponuję Mateo017
AlternativeMD pisze:natura deksiwa? nie wydaję mi się. z tego co czytałem to ludzie mają euforie, bardzo przyjemny chill i w ogóleMateo017 pisze:Kurcze, ja za każdym razem gdy wrzucałem miałem nie przyjemne efekty, również zez i jakoś tak nieprzyjemnie na początku.Może to taka natura deksiwa :)
uważam że to nadwrażliwość. muszę się zaopatrzyć w dextera i zrobić próbę uczuleniową bo ją ominąłem :)
tobie też proponuję Mateo017
Na problemy ze wzrokiem jest sposób genialny w swej prostocie- zamknąć oczy i cieszyć się kolorowymi obrazami umysłu.
Wpadłeś w pułapkę, którą zastawiłsam DXm, bo pierwsze dawki działają całkowicie odmiennie niż to co opisują starzy wyjadacze.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.