Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Ale dawka 300mg (20 tab) działa na mnie bardzo mocno. Nie jestem już w stanie chodzić, totalne znieczulenie całego ciała itp.
Czy to jest nadwrażliwość? Dodam,że ważę niewiele 61kg.
Dlaczego?
stwierdzam, że jestem nadwrażliwy
300mg i było nieprzyjemnie, nie mogłem normalnie patrzeć bo cały czas wrażenie jakbym robił zeza(problemy z patrzeniem)
następnym razem zjem jedną pakę (150 mg) i zdam relacje ;)
Mateo017 pisze:Kurcze, ja za każdym razem gdy wrzucałem miałem nie przyjemne efekty, również zez i jakoś tak nieprzyjemnie na początku.Może to taka natura deksiwa :)
uważam że to nadwrażliwość. muszę się zaopatrzyć w dextera i zrobić próbę uczuleniową bo ją ominąłem :)
tobie też proponuję Mateo017
AlternativeMD pisze:natura deksiwa? nie wydaję mi się. z tego co czytałem to ludzie mają euforie, bardzo przyjemny chill i w ogóleMateo017 pisze:Kurcze, ja za każdym razem gdy wrzucałem miałem nie przyjemne efekty, również zez i jakoś tak nieprzyjemnie na początku.Może to taka natura deksiwa :)
uważam że to nadwrażliwość. muszę się zaopatrzyć w dextera i zrobić próbę uczuleniową bo ją ominąłem :)
tobie też proponuję Mateo017
Na problemy ze wzrokiem jest sposób genialny w swej prostocie- zamknąć oczy i cieszyć się kolorowymi obrazami umysłu.
Wpadłeś w pułapkę, którą zastawiłsam DXm, bo pierwsze dawki działają całkowicie odmiennie niż to co opisują starzy wyjadacze.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.