Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Ale dawka 300mg (20 tab) działa na mnie bardzo mocno. Nie jestem już w stanie chodzić, totalne znieczulenie całego ciała itp.
Czy to jest nadwrażliwość? Dodam,że ważę niewiele 61kg.
Dlaczego?
stwierdzam, że jestem nadwrażliwy
300mg i było nieprzyjemnie, nie mogłem normalnie patrzeć bo cały czas wrażenie jakbym robił zeza(problemy z patrzeniem)
następnym razem zjem jedną pakę (150 mg) i zdam relacje ;)
Mateo017 pisze:Kurcze, ja za każdym razem gdy wrzucałem miałem nie przyjemne efekty, również zez i jakoś tak nieprzyjemnie na początku.Może to taka natura deksiwa :)
uważam że to nadwrażliwość. muszę się zaopatrzyć w dextera i zrobić próbę uczuleniową bo ją ominąłem :)
tobie też proponuję Mateo017
AlternativeMD pisze:natura deksiwa? nie wydaję mi się. z tego co czytałem to ludzie mają euforie, bardzo przyjemny chill i w ogóleMateo017 pisze:Kurcze, ja za każdym razem gdy wrzucałem miałem nie przyjemne efekty, również zez i jakoś tak nieprzyjemnie na początku.Może to taka natura deksiwa :)
uważam że to nadwrażliwość. muszę się zaopatrzyć w dextera i zrobić próbę uczuleniową bo ją ominąłem :)
tobie też proponuję Mateo017
Na problemy ze wzrokiem jest sposób genialny w swej prostocie- zamknąć oczy i cieszyć się kolorowymi obrazami umysłu.
Wpadłeś w pułapkę, którą zastawiłsam DXm, bo pierwsze dawki działają całkowicie odmiennie niż to co opisują starzy wyjadacze.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.