Następnym razem spróbuję 250mg ale sniffem miast oral, dla w miarę wiarygodnych testów postaram się zrobić dwutygodniową przerwę od serotoninowych siepaczy. Swoją drogą, nie mogłem po tym zbytnio spać (wbrew wywiadu MB), miło się leżało ale po jakimś czasie się tym leżeniem zmęczyłem. Przespałem bodajże 2 godziny i o dziwo byłem wyspany :huh:
Nie rozmawiamy o źródłach, także w ten sposób. @czeslaw
pytanie nadaje się do wątku ogólnego - surveilled
Limitbreaker pisze:Neurotoksyczność wynikającą z pokrewieństwa do bromo amfetamin. Za granicą pojechali hardo po brefedronie i mało kto ma odwagę to próbować.
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
I co to znaczy pachniał jak keton ? :D
Droga podania jaka jeszcze ?
Ketony są bezwonne. Murti-bing omawiał zanieczyszczenia wywołujące zapach na przykładzie mefedronu.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.