Jaki macie pomysł na to styranie po hometowym tripie i ból głowy i to ogólne uczucie rozpierdolenia? Jakąś aspirynkę pod koneic tripa czy co? Bo ten zjazd mnie tak zmęczył ostatnio, że odechciało mi się powtarzać.
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
blablab pisze:CO do 'psychicznego zjazdu', czyli tych nieprzyjemnych, gnebiacych mysli
Mi zejście kojarzy się wyłącznie pozytywnie.
Jasne, gnębiące też mogą być, jako przejaw nadgryzionych, ale nie rozwiązanych do końca spraw.
fla pisze:Trochę benzo przy zejściu i robi się bardzo miło.
Poważnie mieliście coś takiego kiedyś? Gnębiące nieprzyjemne myśli?blablab pisze:CO do 'psychicznego zjazdu', czyli tych nieprzyjemnych, gnebiacych mysli
Mi zejście kojarzy się wyłącznie pozytywnie.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
Sam też odczuwam coś podobnego nawet chyba na wszystkich sajko. Człowiek / roślina / zwierzę wydaję mi się równie ważne. Przez to zacząłem bardziej dbać o środowisko naturalne. Przestałem się bać śmierci. Stała się dla mnie czymś tak drobiazgowym w obliczu tej całej nieskończoności. A co do uciekających literek. Spojrzałem raz na opakowanie jakiegoś batona (też na 4-HO-MET) i literki zaczęły uciekać jak robaczki. Po dłuższej lustracji tego zjawiska okazało się, że to prawdziwe robaczki.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.