Jaki macie pomysł na to styranie po hometowym tripie i ból głowy i to ogólne uczucie rozpierdolenia? Jakąś aspirynkę pod koneic tripa czy co? Bo ten zjazd mnie tak zmęczył ostatnio, że odechciało mi się powtarzać.
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
blablab pisze:CO do 'psychicznego zjazdu', czyli tych nieprzyjemnych, gnebiacych mysli
Mi zejście kojarzy się wyłącznie pozytywnie.
Jasne, gnębiące też mogą być, jako przejaw nadgryzionych, ale nie rozwiązanych do końca spraw.
fla pisze:Trochę benzo przy zejściu i robi się bardzo miło.
Poważnie mieliście coś takiego kiedyś? Gnębiące nieprzyjemne myśli?blablab pisze:CO do 'psychicznego zjazdu', czyli tych nieprzyjemnych, gnebiacych mysli
Mi zejście kojarzy się wyłącznie pozytywnie.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
Sam też odczuwam coś podobnego nawet chyba na wszystkich sajko. Człowiek / roślina / zwierzę wydaję mi się równie ważne. Przez to zacząłem bardziej dbać o środowisko naturalne. Przestałem się bać śmierci. Stała się dla mnie czymś tak drobiazgowym w obliczu tej całej nieskończoności. A co do uciekających literek. Spojrzałem raz na opakowanie jakiegoś batona (też na 4-HO-MET) i literki zaczęły uciekać jak robaczki. Po dłuższej lustracji tego zjawiska okazało się, że to prawdziwe robaczki.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.