Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 10 / / 0
Znalazłem na bluelighcie coś takiego: http://www.bluelight.ru/vb/threads/4971 ... ychedelics

Ktoś ma jakieś doświadczenia z waporyzowaniem fenetylamin? Trzeba robić freebase?
  • 1199 / 8 / 0
Nie trzeba ale powinno sie.

Poza tym wyobraz sobie jakie drazniace dzialanie na sluzowke ma 2C-P a teraz wyboraz sobie ze dodatkowo wdychasz to do pluc + chlor jesli to jest sol.

Poprawcie jesli sie myle.
  • 405 / 2 / 0
nie polecam, lepiej to zjeść.
  • 858 / 50 / 0
Ale po co waporyzować, skoro można zjeść/wypić?
  • 827 / 3 / 0
W wielu przypadkach to jedna z najlepszych dróg podania (najbardziej efektownych). Mimo to ja bym 2C-P nie próbował waporyzować i już na pewno nie HCl.
Miej dystans
  • 3899 / 240 / 13
2cp HCl NIE DA RADY w ogóle zwaporyzować, nie istnieje technicznie taka możliwość. Przyczyną nie jest chlor czy co tam (kurde no pomyślcie ileż tam tego w tych 10mg jest....) tylko ROZKŁAD substancji zanim osiągnie MP a co dopiero odparuje.... Freebase'y robi się po to, żeby osiągnąć dużo niższą temperaturę topnienia/wrzenia, zanim rozłoży się substancja. Ot co...

Co do 2cp FB, nie mam pojęcia nawet jak to zrobić... Jeśli nie zadziała następujący sposób, to ja się poddaję...:

10mg 2cp HCl rozpuścić w 1ml wody.
Dodać 2mg NaOH
wymieszać pięknie
odparować wodę (proponuję ten mililitr rozlać na szklanym naczyniu, wyparuje bez podgrzewania w kilka minut)
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 749 / 86 / 0
4 godziny temu zwaporyzowałem 10mg 2C-P freebase. Do teraz nic nie poczułem.
  • 405 / 2 / 0
przeczytajcie sobie karty charakterystyki, parathormon dobrze mówi że 2C-P zostanie zniszczone zanim osiągnie odpowiednią temperaturę.
  • 3449 / 123 / 8
prawie_martwy pisze:
Poza tym wyobraz sobie jakie drazniace dzialanie na sluzowke ma 2c-p a teraz wyboraz sobie ze dodatkowo wdychasz to do pluc + chlor jesli to jest sol.

Poprawcie jesli sie myle.
Po pierwsze opary wcale nie muszą mieć równie drażniącego działania co proszek, po drugie waporyzując 2C-P HCl wdychasz chlorowodór zamiast chloru. Tyle, że jest go tam jakieś 0.1 mmola, czyli... niedużo. A czy działa, to nie mam pojęcia.
  • 278 / 11 / 0
Działa. Wrzuciłem do waporyzatora jakieś 15 mg. Nie waporyzowałem całości, bo po 2 buchach trzymanych długo w płucach czułem mocny body load.
Inna sprawa, że będzie zabawa z usunięciem tej smoły ze sprzętu.
Po co waporyzować? Jest to mniej uciążliwe, kiedy substancja ładuje się minutę, a nie 2 godziny. Opary nie smakują źle.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.