/Pogłoski o moim permie są stanowczo przesadzone/
Rooty, keyloggery i zdalna administracja
Konta, podpisy i tania sensacja
Logi, podsłuchy i w podświadomość wkręty
Czy to fakty czy pozory ?
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
karokaro22 pisze:.Nie biorąc nic czuję się nieszczęsliwa.tak jest już ze mną od 10 lat-bo dokładnie od tego czasu wspomagam się substancjami psychoaktywnymi i lekami.Czy chciałabym to zmienić? moze kiedyś kiedy tak sama postanowię.Czy twoje słowa cokolwiek zmienią? Wątpie.
A i tak jedyne co mi pomogło spośród 11 leków to BENZO -,-
Sorry za lekki offtop ale musiałem wtrącić swoje 3 grosze.
A chciałbym czuć się tak jak kiedyś bez tej całej zasranej chemii.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Rywastygmina
http://bazalekow.mp.pl/leki/doctor_subst.html?id=1019
Ktoś to próbował ? Zastanawia mnie jakby to współgrało z nikotyną (plastry).
ponadto po co chcesz to brać? Liczysz na to, że zrobisz się inteligentniejszy? Na to nie licz - nadaktywność układu cholinergicznego da odwrotny efekt, no chyba, że masz alzheimera i chcesz doraźnie doprowadzić ów układ do normalności.
No nie wiem , pewnie po to żeby się naćpać i mieć haluny , przecież wszyscy tym dziale biorą nootropy żeby sie najebać , nikt nie bierze ich do nauki/pracy , logiczne .
Parathormon pisze:nadaktywność układu cholinergicznego da odwrotny
Po 2 - rób co chcesz, mam to w chuju, ale obiektywnym faktem jest to, że nadaktywność układu cholinerginczego jest przyczyną depresji, gonitw myśli, uporczywej autoanalizy itp. Pieprzenie głupot to akurat nie jest moja specjalność koleżko.
02 września 2011sem pisze: Jakby szybciei i szerzej wątkowo.Cos w tym stylu.
@Parathormon jeśli ten lek działał na mnie pozytywnie w niewielkim stopniu to czy warto zainteresować się suplementacją CDP-choliny i innych rzeczy (substratów, kofaktorów), aby pokazała ona swoją pełną moc ? Jak sądzisz ?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.