/Pogłoski o moim permie są stanowczo przesadzone/
Rooty, keyloggery i zdalna administracja
Konta, podpisy i tania sensacja
Logi, podsłuchy i w podświadomość wkręty
Czy to fakty czy pozory ?
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
karokaro22 pisze:.Nie biorąc nic czuję się nieszczęsliwa.tak jest już ze mną od 10 lat-bo dokładnie od tego czasu wspomagam się substancjami psychoaktywnymi i lekami.Czy chciałabym to zmienić? moze kiedyś kiedy tak sama postanowię.Czy twoje słowa cokolwiek zmienią? Wątpie.
A i tak jedyne co mi pomogło spośród 11 leków to BENZO -,-
Sorry za lekki offtop ale musiałem wtrącić swoje 3 grosze.
A chciałbym czuć się tak jak kiedyś bez tej całej zasranej chemii.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Rywastygmina
http://bazalekow.mp.pl/leki/doctor_subst.html?id=1019
Ktoś to próbował ? Zastanawia mnie jakby to współgrało z nikotyną (plastry).
ponadto po co chcesz to brać? Liczysz na to, że zrobisz się inteligentniejszy? Na to nie licz - nadaktywność układu cholinergicznego da odwrotny efekt, no chyba, że masz alzheimera i chcesz doraźnie doprowadzić ów układ do normalności.
No nie wiem , pewnie po to żeby się naćpać i mieć haluny , przecież wszyscy tym dziale biorą nootropy żeby sie najebać , nikt nie bierze ich do nauki/pracy , logiczne .
Parathormon pisze:nadaktywność układu cholinergicznego da odwrotny
Po 2 - rób co chcesz, mam to w chuju, ale obiektywnym faktem jest to, że nadaktywność układu cholinerginczego jest przyczyną depresji, gonitw myśli, uporczywej autoanalizy itp. Pieprzenie głupot to akurat nie jest moja specjalność koleżko.
02 września 2011sem pisze: Jakby szybciei i szerzej wątkowo.Cos w tym stylu.
@Parathormon jeśli ten lek działał na mnie pozytywnie w niewielkim stopniu to czy warto zainteresować się suplementacją CDP-choliny i innych rzeczy (substratów, kofaktorów), aby pokazała ona swoją pełną moc ? Jak sądzisz ?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.