Chociaż jestem umówiony na rozmowę wstępną - dotyczącą leczenia ambulatoryjnego, nie zamierzam kłamać, że nigdy się nie leczyłem, tylko faktycznie powiem że przekręcili sporo rzeczy w wypisie. Napisali mi choćby nawet że jestem uzależniony w sposób krzyżowy w tym wymienili substancje których nigdy nie próbowałem(np. wpierając coś w rodzaju psychozy amfetaminowej -gdzie nigdy tej substancji nie próbowałem), albo próbowałem raz w życiu (jak np. mj).
A mam pytanie, nie wiesz gdyż ja prawnikiem nie jestem i obeznany w prywatnych ośrodkach nie jestem - czy można walczyć o część włożonych pieniędzy? Ja rozumiem wyżywienie, zakwaterowanie itp. Ale sama terapia uważam wyrządziła mi szkodę aniżeli pożytek. Jak rozmawiam z innymi ludźmi to to potwierdzają. Jest jakaś instytucja kontrolująca prywatne ośrodki czy ewentualnie zostaje droga sądowa? Na drogę sądową się pewnie nie odważę, ale czuję się oszukany i zwyczajnie w świecie chciałbym się komuś poskarżyć.
To może napisz czemu czujesz się oszukany.
dużo ciężkich dociążeń itp.
z resztą dużo zależy od społeczności.
Ogólnie to jeden z najcięższych Monarów jest
Leczenie razem jest niepolecane, co innego jak znajdziesz właśnie dwa ośrodki niedaleko siebie. Ale w Polsce nie da się chyba znaleźć dwóch dobrych niedaleko siebie, ja bym polecał poszperać dalej i nie przejmować się roczną rozłąką - życie jest ważniejsze, a w późniejszym okresie terapii można często się odwiedzać, jak tylko fundusze pozwalają. Krakowski Suchy Jar jest według mnie optymalny, zero dociążeń i kumata kadra.
sniezynka_17 pisze:kiedyś w Różnowicach było naprawdę ciężko.
dużo ciężkich dociążeń itp.
z resztą dużo zależy od społeczności.
Ogólnie to jeden z najcięższych Monarów jest
Artbez pisze:Witam
Czy orientuje się ktoś może czy w Dorenie w Różewcu, podczas czasu wolnego, można słuchać muzyki?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.