Po prostu ma być tego niedużo. Szczypta. Trochę.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
Podczas każdej następnej próby można zwiększać dawkę o 5nasion i ten sposób poznajemy bez strachu tenże rośline i znajdujemy odpowiednią dla siebie ilość nasion. U mnie dobre działanie zaczyna się od 20stu nasionek wtedy zaczynają się prawdziwie psychedeliczne efekty, źrenice mamy rozszerzone do granc możliwości, wpadamy w stan upojenia i czujemy się jak maniak, wszystko to podlewane delirycznymi myślami, halucynacje występują, ale od dawek większych ( 30-40nasionek 0, których jednak nie polecam ze względu na ogólne podtrucie organizmu, susze w ustach itp.
Już ne długo pierwsza w tym sezonie próba - zacznę od harbatki z dwóch dużych liśći - pozdrawiam ostrożnych i mądryh użytkowników
powyższy opis dotyczy szeroko wysttępującej w polsce Bielunii dziędzierzawej
[ external image ]
Uploaded with ImageShack.us
CosmoDo pisze:Bieluń to ONA. NIe mówimy : " ile zjadłem bielunia " tylko " ile spożyłeś bielunii dziedzierzawej "
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
powinno to to teraz kwitnąć czy już kwiatów nie będzie tylko po liściach mam szukać? :-(
– Jak zdołałaś wrócić?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.