Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 410 / 8 / 0
na pewno smaczniejsze to od thiocodinu chociaż rzygać i tak mi się chcę po rozgryzaniu. ja próbowałem tylko rozgryzać i wchodzi 1.5 godz. więc nie wiem w sumie czy warto rozgryzać czy równie dobrze można połknąć i poczekać aż poklepie
  • 187 / 2 / 0
Bombki moim zdaniem najlepsza metoda, chyba że ma się możliwość czekania na załadowanie jakieś 2-3 godziny. A jak nie, to bombka rozkręca się w 0,5 h, na pełną moc w 1 h.
  • 133 / 2 / 0
Taką sprawę mam..Moje łapy dorwały Tramal Retard 200mgx50 :diabolic: i nie wiem ile wziąć ich żeby było milutko. Z Tramalem miałem przyjemność tylko 4 razy w postaci kropel Poltramu i zadowalająco upierdalała mnie dawka ok 500mg lub mix 300mg T na 300mg K..Dla porównania 1 w tygodniu jade na kodzie w ilości 450-600mg od około 8 miesięcy,także tolerkę mam raczej znikomą.Pewnie większość z was powie że to w chuj dużo,no fakt jednak ~100kg wagi przy 180cm wzrostu robi swoje.
Mam plan żeby zjeść w całości albo ~800mg i być ugrzanym cały dzień czy jednak 400-600 pokruszone w jebany pył i ew doładować do tego wszystkiego z 300mg kody :D....plan ok? czy jednak wymaga korekty...
pozdrawiam

ps.jeśli nie pasuje to tutaj to przenieście do odpowiedniego tematu o czcigodni moderatorzy :P
Ostatnio zmieniony 14 sierpnia 2011 przez FeRu89, łącznie zmieniany 1 raz.
FeRu Raprodukcja

Najblizsze projekty: Miejski Sort 2, EESS,Chora Psychika,SKOR Suma Styli (kolejna płyta),

https://www.facebook.com/FeRu.raprodukcja

https://soundcloud.com/feru89
  • 221 / 2 / 0
ze swojej autopsji wiem ze rozgryziony klepie mocniej ale krocej.Zeby po nie rozkruszonych retardach czuc tyle co po rozkruszonych musialbys wziasc duzo wiecej.Sama logika przeciez nierozgryzione tylko po trochu sie uwalniaja i nie daja calej mocy.
Uwaga! Użytkownik Operator jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 520 / 18 / 0
Sie macie ludziska! Na biurku przede mną leży polski tramal retard 150mg. Mam 4 takie tabletki. Myślę, żeby zrobić z tego jebany pył, i zarzucić bombkę (nigdy tego nie robiłem, ale słyszałem, żeby jebany pył wsypać do jednej z warstw od chusteczki higienicznej i ją "zamknąć", prawda toto?), popić grubo wodą no i... czekać. Mam tylko pytanie, ile zarzucić, receptory opio w pełni wyrobione, waga ~100 kg, tolerancja zerowa. Proszę o szybką odpowiedź!

Pozdrawiam.

EDIT: Aha, oczekuję w miarę mocnego ujebania się. :D
Ostatnio zmieniony 28 września 2011 przez thomer, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 1196 / 10 / 0
Bez benzo bym 600 nie bral. Wez rozwal 3 na pyl, do wody i wypij.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 133 / 2 / 0
Retardy spokojnie można zarzucić bez benzo o ile połkniesz je w całości (mowa tu o tych 600mg). No ale jak się chcesz porządnie tym ujebać to najlepiej połknij je w całości i jak juz trampek wejdzie szurnij 300mg kody z antka lub 450mg z tchiocodinu. Do tego jakiś klon lub chociażby rolka i masz całe popołudnie wieczór i pół nocy ujebania.
piona
Ostatnio zmieniony 29 września 2011 przez FeRu89, łącznie zmieniany 1 raz.
FeRu Raprodukcja

Najblizsze projekty: Miejski Sort 2, EESS,Chora Psychika,SKOR Suma Styli (kolejna płyta),

https://www.facebook.com/FeRu.raprodukcja

https://soundcloud.com/feru89
  • 380 / 8 / 0
te niemieckie retardy słabiutkie są w porównaniu do kropli...

kruszyłem, brałem całe, z racji tolerki rano 4x200mg wieczorem 3x200mg oczywiście klonik dla bezpieczeństwa i jakaś tam namiastka tych cudownych potów i noodów jest ale to nie to... do tego nie mogę usnąć w nocy.
zastąpiłem kode trampkiem po miałem już serdecznie dość trucia się tym sulfogównem a ekstrakcji mi się nie chce robić z antka.

dziwny objaw to lekki pisk w uszach - ktoś wie czym to wywołane?

pozdrawiam

ps. dopiero 2 dzień brania trampka dlatego pozwoliłem sobie na takie dawki - nei mam zamiaru tak jechać cały czas tylko zabijać skręta kodowego minimalną ilością.
  • 583 / 6 / 0
slabe nawet rozkurwione w pyl.ja 1g bralem ostatnio bez benzo
  • 373 / 3 / 0
Kiedyś jak zaczynałem z tramsem retardem to zarzuciłem 200mg ale juz przy następnych razach nawet 400-450 czego bardzo żałowałem bo zapominałem o oddychaniu... Wiecie o co chodzi ; ]
W ogóle wyglądałem jak naćpany zombiak i wiem już, że najlepsza dawka dla mnie to zacne 200mg :) Pięknie płynie dzień, towarzysko, jara się dużo szlugów i jest bardzoo miło + sny prawie na siedząco :P
Jem go rzadko i od roku ciągle ta sama dawka xd
Nie upierdalam się nim do stanu bladego zombie tylko pięknie poprawiam sobie nastój z lekką bombką na bani :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.